.

hej jag ska mörda min hals.
och mycket mer just nu.
har ingen lust att blogga.
ses sen.

ah.

Hello!
dagen började med att jag tillsammans med annie och hennes plånbok (pappa) åkte till skärholmen, vart en tröja emh kan inte förklara den men snygg är den ska ha den på skolfotot på måndag så kan bli en dagens outfit då :) och örhängen som såg ut som rosetter, av annie i födelsedagspresent (lite sent men ah har inte fått nått innan) och sen en grå collagetröja med tryck på :) sen åkte jag till stallet red med jossan :) innan  jag åkte hem, sen kom annie och filip hem, hade vart med om värsta saken, ah så vart polisanmälan och så helt plötsligt kom polisen hit :O haha jäklar den ni. ska nog bli polis fett spännande, hah åka runt på ungdomsfester på helgerna och jaga moppe töntar :) haha nerå. tänkte ta det lungt i dag, har ondare i halsen igen :( SUUUG! nästa helg mår jag bra! och ah hela veckan. punkt slut.

fredag.

Tänkte berätta om min fredag för de som bryr sig och de som inte gör de ;) skolan först, verkligen inget speciellt, sen hem stressade lite lätt till stallet ville inte åka ut för tidigt så råkade vänta lite för länge så vart ingen ridning bara släppa ut fizz med henne. flummade som fan med rebecca om vad hennes nya häst som antagligen kommer snart ska  kallas, ingen ide att dra upp de, de var kul där och då inte mer. sen hem göra mig iordning inna jag åkte ner på stan och träffa, Felicia hyrde film, when a stranger calls (as läskig se den!) och blame (asdålig se inte) sen köpte vi godis och massa innan vi träffa hanna, sen åkte vi hem till mig och lämna grejer innan vi tog oss till pizzerian och träffa emma och freddy, sen gick vi hem till mig, fixade i lillhuset innan vi kollade på idol (nummera en självklarhet i mitt liv x) ) innan vi sen kollade på filmerna, aa sen var de lite mer men orkar skriva allt här.. hanna sov iaf här :)

SNÄLLA ?

Snällaste snällaste läsare även om ni är få (därför behöver jag er mer,) gå in på ANNIES blogg och rösta på mig på veckans blogg! alla som bara råkar titta in bara går in och röstar för min skull ? SNÄLLA! ?

Tack på förhand ni är bäst!

olycka

hallå! ni läser just nu världens klantigaste tjejs blogg! jaha det är väll ingen nyhet ? tänker ni. men idag har jag seriöst överträffat mig sjlv! vad jag gjort? jo jag står och borstar Indra och så hittar jag nån plupp på hennes ben, så jag försöker kolla vad det är (kunde vart en fästing eller ett sår eller vadsom helst) men ser inte ordentligt, så vad gör jag? jag stoppar in huvdet mellan hennes framben och kollar, just då landa en jävla fluga på henne andra framben så hon lyfter på det så jag får hennes knä i min panna! helvete tänkte jag nu spräcker jag pannbennet! det gjorde så jävla ont, jag tänkte mig blodet rinna! men ingen reagera änns så jag höll mig för pannan och försökte att inte gråta, sen kom rebecca så jag frågade henne oom det syntes nått och då hade jag fått en bula! en bula bara! :S det som gjorde så in i helvete ont! ah men det var ju inte så kul de heller, nu måste jag väll ha 7 lager foundation imorgon för att dölja det, kanske ska passa på att bli fjortis nr jag ändå håller på?! haha, lagom till skolfotot nästa vecka också! blir väll några fina färger på den som lyser upp hela bilden jag lovar!

testa!

nej jag pluggar inte... :O

haha men testa det här de är läskigt! skojar inte hur fan funkar de?

läskigt seriöst :O
man ska tänka på en person så kommer han på vem det är och ja vad i helvete han gör det :O

plugg ?

borde verkligen plugga idag.. men orkar inte, har lust att göra nått, (vet inte om jag orkar åka till maja förlåt men min hals gör ont och du bor långt bort :( ) får väll ta tag i svenska och engelskan..

ah nu ska jag försöka plugga kommer inte gå, aja

studiedag

idag har jag studiedag! kan de bli bttre? ja faktiskt jag vaknar med asont i halsen och ont i näsan ah jag har ONT i näsan :S och är täppt! bara för att man sover ut och är leedig behöver väll inte kropp helvetet göra än sjuk igen? trevligt, får väll feber imorgon? tänker ändå skita i det för massa folk ska ju komma hit och dettänker jag inte skjuta på haha.

lämmnar nått inlägg senare.

grinig

asså en fråga bara, är det okej att hata i stortsätt alla människor?
för jag tror jag gör det nu, (nej jag hatar inte mina vänner (de jag anser är mina vänner) så ni kan vara lugna, men om ni är osäkra kan ni alltid fråga.) Nej men ärligt är jag så trött på vissa personer, på fler än vad de brukar vara, Haha jag är patetisk men är ärligt talat trött på männskligheten, kan man bli det ? får man vara det ? Jag menar när vissa folk öppnar munnen eller jag ser vissa saker de gör tänker jag bara, vad är hennes problem? kan inte hon/han bara lämmna mig i fred ? Jag vill seriöst snacka skit om dem de får mig må bättre, nej det är inte svartsjuka ör jag skiter i dem. men jag menar det är väll normalt, fler är som jag ? tycker så många verkar grininga och sura på alla människor som rör sig, tänker ni som jag?

nej jag är inte emo, jag hatar inte mitt liv, jag gillar mitt liv, är bara så jävla trött på människor i min närhet, stick va ?

det är vid sånna här tillfällen jag bara ska gå och sova, men jag vill inte sova.

Förlåt de är inte erat fel ni är inerst inne jätte trevliga människor?

Innerst inne är jag en snäll människa jag menar inte det här (a) hah eller jo lite men, jag är snäll.

Godnatt

Det e svårt att vara lika grym som jag!

helu, sitter vid datan med gott samvete den här tiden idag för jag har nämligen studiedag imorgon! kan de bli bättre eller ? ja det kan de faktiskt ska eventuelt hälsa på maja imorgon också! :D

Dagen har flytit på gillar onsdagar lite, först mediakomunikation där vi gör reklamer, i vanliga fall brukar de vara kul, idag var de inte lika spännande.. men men. sen 20 min rast innan grafen, där vi fick världens tråkigaste uppgift, orkar inte änns förklara, blir deprimerad. men min lärare sa att jag slapp göra klart de jag inte hann på lektionen efter att jag fått murmeldjursdamp, det gjorde mig glad :D haha.

Sen stallet, skulle vaccinera skrutt, gick bra :O vetrinären var snabb (och då menar jag inte de 2 & 1/2 timmar hon var försenade, utan när hon väll stack i sprutan) haha.

Grattis jossan som fyller 18 idag! tål att uppmärksammas!

Hur ser ett murmeldjur ut?

godnatt

Har precis sett på idol på webbtv eftersom jag missa vanliga programmet för vi hade fodringen och de är ju inte okej ;) nu ska jag gå och sova, godnatt!

borde bara hålla käften

hej, sitter här och har tråkigtt, mår bättre i alla fall :) så imorgon blir det skolan! de hade jag ändå tänkt haha blir för rastlös att sitta hemma för länge, jaja, så då tänkte jag passa på och blogga lite.. Om jag ska blogga om nått intressant ? nej jag är inte så bra på de, kan ju vara därför jag inte har så många läsare hah, borde lära mig vara lite mer intressant. skulle ju kunna skriva nån djup text om nått nu men nä känner inte riktigt för de. kanske ska sätta på en film istället. Haha

ska nog kika in på statist och söka lite jobb, får ju aldrig nått.

22/9

Vart stanna hemma idag med :/ aja har bara en lektion så hade typ slutat nu ändå så kan ju inte missat så mycket haha. mår bättre idag ingen feber i alla fall fast har fortarande sjukt ont i halsen. fick skujta upp dressyrträningen idag också, nu har jag missat två träningar pågrund av min jävla hals :@ så ska väll bara ta det lungt när jag rider idag för jag måste till stallet, ska ha kvällsfodringen för mamma är inte hemma, eller hon kommer senare.

Nej nu ska jag kolla på tv eller nått har inget viktigt att säga dirket.

bajs

okej nu är jag 100 % säker på att jag har feber, helvete :( jag mår skit.



sjuk.

hellu :)
har inte bloggat på hela helgen, har vart ganska upptagen ;) plus att jag blivit sjuk :(

I lördags var jag först på ridskolan med min kusin för hennes mamma var bortrest, så jag och mamma åkte med henne :) var kul att träffa alla hästar där när jag red där typ 4 år sen :O och har vart där typ 1 gång sen dess och träffat hästarna mer en på tävling, haha men de var så små :O aja, sen åkte jag till stallet och red. sen på kvällen hyrde jag och jossan film, hade egentligen bara tänkt vara hemma vilket hade vart smartast för jag fick feber senare på kvällen.

Söndag vart de ikea och köpa massa grejer till  mitt rum,  kommer bli super snyggt där ute! :) har börjat fixa där.. men inte helt klar, sen stallet red med rebecca innan vi släppte ut henne (indra asså :P ) med spanni i hagen. på kvällen vart jag hängig igen eller ah var det hela dan men vart sämre på kvällen.

Och idag har jag vart hemma och vart sjuk,  så missar hoppträningen :( hoppas jag ska kunna gå till skolan imorgon har bara en lektion så de ska jag nog kunna orka.

FREDAG!

Imorse hittade jag inte min hårspray vart galen, under vägen på väg till tåget höll jag på att planera dödsstraff till tjuven för de var verkligen borta, trodde nån snott de! mitt i mitt oskuldsulla tänkande kom jag på att jag flytttat på de -.- vem skulle vilja sno min hårspray lixom ? haha aa då var de redan försent.


Skolan funka, svenska först fick veta att vi ska göra ett tal tills på måndag :O helvete vad trevligt, vet inte änns vad jag ska argumenter för... men ah de blir spännande, sen sam fick en banan och en kexchoklad imorse i en påse (typ reklam för kyrkovalet) så eftersom inte jag gillar banan så la jag den på katedern till läraren HAHA lite fjäsk :)

Sen efter skolan åkte jag till södertälje stan för att ta foto till leget men fanns bara en  maskin  och den var trasig :S  aja så åkte hem, precis  när jag kommit hem  så kom mamma hem, så vi  åkte till granngården skulle vara rea där på nått tcke men de var de inte -.-  köpte marsvins godis och mat och ett rosa grimmskafft till Indra .  SEn åkte vi till rusta och köpte läsk till stallet, medans mamma gick runt satt jag i en massagestol sjukt skönt!

Nu sitter jag och vntar på hanna hon kommer om 5 min sen ska vi till stallet och sen får vi se vad vi gör :)

häst, hund

sitter och kollar på idol de e fan ett sjukt bra program! :) har vart i stallet, hade absolut ingen lust att åka dit och när jag kom hade lilla damen tappat en sko -.- vart bara skritta, föörhoppningsvis kommer hovslagaren i morgon eller övermorgon :) sen ska hon byta hage.

Vad i helvete nu ser man inte header! :O :'(

Tralalala

Ge mig än hund!? gärna en rottweiler!


HEADERN!

Headern är här! 

vet inte om jag är så jätte nöjd, men får duga så länge :) vad tycker ni?

f

tjo, tänkte blogga igår men vart inte så, till mitt försvar var jag så trött att jag typ sommna 2 gånger under kvällen/eftermiddagen, dessutom hade jag ett psykologiprov att plugga till idag, det gick ganska bra hoppas jag :) var ända lektonen jag hade idag! hade bara provet och de tog kanske 50 min ör mig sen sluta jag! :) åt lunch med massa från psykologin i alla fall innan jag åkte hem och ja nu sitter jag här! funderar på vad  man ska göra nu skulle behöva ta ett foto till mitt leg funderar på att åka ner till stan för är rätt nöjd med mitt utseende idag och de är ju viktigt att man blir snygg så jag inte ser ut som på mitt förra haha ;) fast tror inte jag orkar de skulle kommit på de innan jag hoppa av tåget.. jaja får ta de i helgen eller nått.



dagens outfit

.

hellu,sitter och kollar på andra avenyn (serien alla hatar utom jag :D ) ska strax upp och sova, stallet gick bra! fick lite bråttom hem till idol bara, moppen vägrade starta och pappa fick komma, men självklart fick jossan igång den! haha typiskt -.-

Måste bara berätta! jag satt seriöst snettemot världens snyggaste kille på tåget hem! kunde inte låta bli att kolla, han måste tycka jag var dum i huvudet :$ men åh :( kommer aldrig se han igen, skit :(

hah aja, ee vet inte varför de vart fetstil datan dampa lite :S aja.

tisdag

Dålig uppdatering? ja så ska de va :)

Haha nej men, sitter och kollar på tv om cirka 1 timme ska jag åka till stationen och hämta malin och träffa maja :) (ville inte åka till deras skola när alla slutar i stallkläder, visst jag e snygg men visa mig i ridkläder för halva södertälje ? nej tack haha) för att sen åka till stallet och rida! :) Skolan idag funka, matte först, helt okej. sen håltimme i två timmar! hade i alla fall anna som sällskap i en timme, vi satt i datasalen först sen gick vi och åt med hille och mika efter de följde vi med dem och rökte på ett hemligt ställe haha ;) sen satt jag med rivera ett tag i datasalen innan hon och jocke gick och åt medans jag kolla på haha. sen var de engelska i alla fall.

Juste igår var de hoppträning viket gick super! jah har en super ponny :) och tränaren sa att bara jag börjar hoppa regelbundet med henne kommer hon sluta vara tittig! YES :) hoppas verkligen att vi kommer iväg den 11 oktober !

Idag opereras min lilla maja så hon kommer inte vara i skolan på mer än en månad :( kommer sakna henne! kommer bli så tomt :O men ska i alla fall hem till henne med blommor och träffa henne! <3

övningskört

Hellu1
I morse red jag lektion, det gick bra red så länge bara så både hästen och jag vart helt döda ;) Sen hem och slö lite,  somnade efter jag duschat x) sen kollade jag på lite och hjälpte pappa när han tapesera mitt hus, så nu är det klart! imorgon ska jag och mamma börja montera upp sängen så snart e jag redo att flytta ut, även om vi ska fixa lite mer men ändå! :)

Sen stack papapa och jag till astra parkeringen och övningskörde! och tro det eller ej de gick riktigt bra! :D om jag ska vara ärlig och berätta mina små misstag så råka jah starta vindrutetorkarna när jag starta bilen och när jag skulle hitta dragläget så släppte jag kopplingen för lite och gasa för mycket, men de var det ända! känner mig riktigt stolt!

Ikväll ska jag äta kräfter med familjen och sova! haha är sjukt trött så ska nog ta det lugnt, orkar inte göra nått tror jag.. får se.

11 september

hej, vet att uppdateringen har vart lite dålig, eller ah inge större fel men jag hr vart bättre de senaste veckorna ;D

Igår vartdet möte iaf, kollade på idol på webben senare istället ;) mötet gick bra inge brk och vi kom fram till massa! haha.

Idag var det först skolan, svenska + sam, helt okej. Sen åkte jag och maja runt i hela stan skojar inte! först från skolan till tcentralen, sen hm, sen gick vi till gamla stan (bra va!?) tog tunnelbanan där till alvik (var för trötta för att gå av hah) sen gick vi av i alvik, åkte tvärbanan till liljeholmen och därifrån tog vi tbanan till centralen! där vi köpte räkmacka på ica och sen åkte till slussen. varför vi gjorde allt? vi vänta på att klockan skulle bli tre då vi skulle möta asta! HAHA sen åkte jag hem, sen stallet, red ut med kussen! :)

kvällen blir stanna hemmma, Idol + tidigt morogn (dressyr lektion) = bäst att ta de lugnt :)

Resten av helgen blir en överraskning! hah.

Och jag är så glad för en tränare som kom och träna hoppning förut men nu haft uppehåll i typ ett år ? från vårt stall ska komma tillbaka! behövs! kommer bli skitkul, ska rida lektion på måndag! :D tyvär blir jag pank av alla träningar nu.. hah jaja :)

spring

håller på att fixa med headern men är inte riktigt nöjd ännu, men de kommer idag eller imorgon! :) har lite bråttom ska byta om om en min senast heh. de är final i project runaway på tv skulle vilja se klart, men men.

Hahah jag och jossan innan vi skulle springa! läs våra sms:

Jossan: Jag känner mig fett otaggad :P men vi kör väll fast jag vet inte hur mycket jag pallar... Blev ju trampad igår :P

Jag: aa jag med! men vi springer lite sen skyller vi på att du har ont! :P

HAHAH! men vi var ute och sprang i alla fall, mer än ni gjorde ? ;) aa men nu ska jag åka om 3 min heh,

LALAL

sitter och kollar på tv, ska strax ut och springa med jossan! Skolan var bra, satt typ mest och plugga in för provet nästa vecka aa har inte så mycket att säga mer ;) så laddar upp ett idol klipp bara för att fylla ut haha!

de var ju grymma! ;D






Idol

Har preecis kollat slut på idol, roligt som vanligt jag älskar de där programmet! haha killarna som drev var bäst! hah ska snart gå upp och lägga mig, imorgon går jag bara 10-12 en lektion, psykologi om jag klagar? NEJ! hah sen ska jag och jossan springa sen blir de rida med hanna och jossan tror jag! styrelsemötet var flyttat till imorgon klockan 8 men de tänker jag inte gå på! klockan 8 ska jag sitta i min soffa och se på idol så de så! haha nån som ser vart de här leder? jojo ni vet nog hur mina fredagar  kommer bli, tyvär kommer jag bo framför tvn sorry ;D men kom gärna och kolla med mig! ;) jag och maja ska ha massa idol kvällar har jag bestmt!

Hur man lyckcas 2

hej!
sitter och kollar på top model, ska till stallet om ett tag när mamma kommer hem :)  skolan har vart bra, dahde media och graf! :) Nu tänkte jag göra kiina glad ochkså och köra en hur man lyckas, dock inte en lika lång lista som förra gången utan bara ett litet tips på hur man får lite spänning i vardagen så där ;) läs, lär och njut! :

vi sitter i datasalen på "snurr stolar" vilket jag brukar åka runt på mellan folk och där jag stter. maja fråga mig om en grej så jag skjuter från mig från bordet och flyger bakåt, vad jag inte tänkte på var att de satt en kille bakom, så jag flyger rakt in i hans rygg. Smidigt? absolut!

testa den ;D

fortarande inte klart

headern är de lite problem med, storleken krångla, men men har planerat hur den ska se ut iaf, så kommer snar6t och de blir snyggt! så nu får ni vara nyfikna ett tag ;) men ah det vart en signatur iaf så avancerat då ;D

aja nu ska jag till stallet!

kommer att sakna att skriva xoxo :O haha

data helvetet

Photoshop = installerat.
Data = död

Om jag är förvånad? Nej!
aja får vänta lite så går de nog sen :)

photoshop

håller på och startar stora datan men de tar tio år, sen ska väll den lägga av 20 gånger också så kanske inte blir klar med headern men kanske! :) den kommer iaf komma innom kort så håll ögonen öppna! :)

tisss dah

Hellu, hade en kort dag i dag -en lektion, matte. så slutade vid typ 10, åkte hem käka lunch och nu är jag fett nörd och sitter vid tvn och datan, funderar på om jag orkar sätta på stora datan och installera ps och göra en header. åh vet ni, håller på att bli sjuk igen :( förra gången var jag ju bara små sjuk i typ 4 dar, så fyra dagar förklyldning nu då? så slipper jag få nått allvarligt heh.

Sen ska jag till stallet ska nog bara skritta och ta det lugnt idag kansek med malin, har ridit hårt så hon blivit helt slut  3 dagar i rad nu.

ikväll är det Idol klockan åtta! :D :D

börjar se bättre ut

Så de får räcka för nu datan laggar och har slut på ideer för tillfället. men vad tycks? :)

har för ett tag sen kommit hem från stallet, jag och Indra hoppade med hennes nya kärlek Copy och Rebecca, gick toppen i början sen åt helvete :( mest mitt fel, jag suger. menmen hon är finast endå! nu ska jag kolla om pengarn kommit in på statist än annras får jag damp :@ sen ska jag typ gå och lägga mig hah tönt som jag e är jag sjukt trött.

design

Okej sitter och håller på med designen nu :) tycks hitills? ska nog ta bort xoxo grejen ?

"en dag med tid"

Sa ju att jag skulle fixa min blogg en dag med tid, och idag har jag det! ska åka ut vid stallet och hoppa typ halv 4 så ja bara passa på nu! :D snart kommer ni se lite förändringar här på bloggen! :)

xoxo

jävla plugg

Sitter och försöker lära mig engelska gloser vilket inte går så bra, eller ah första timmen gick de men ah var lite för mycket för jag skulle orka nu.. så vart datan, tänker nog gå och lägga mig strax får väll hoppas att glosorna fastnar i sömen hah annars finns ju tåget med, jaja.

Kollade igenom min gammla blogg i morse, den var ju fin :O och jag hade typ massa kommentarer å varje inlägg, varför lämna jag den? aa känner mig fett motiverad att fixa designen på den här nu iaf, funderar på ljusrosa vad säger ni? aja få bli en dag med tid. nu ska jag sova

xoxo

söndag

hej bloggsen!
Sitter och väntar på att tiden ska bli dags att åka till stallet, ska rida långritt :) hoppas hon orkar, hon har ju inte så bra kondition menmen :)ska nog gå finfint.

Slog på tv och Black beauty börjar precis, den filmen e ju sjukt bra! Och sorlig :( kommer dock bara kunna titta i en kvart men ändå, länge sen jag såg den.

xoxo

skulle bli ett kort inlägg...

HEJ!
har typ precis kommit hem från stallet och är ny duschad sitter och gosar med mitt galna marsvin Engla hon måste sitta åt ett speciellt håll annars århon damp och skriker som fan heh men söt är hon. 

Mötet i  stallet var inställt eller ah flyttat ;) red ut med rebecca och klättra gick bra de och fick även känna på hur snabb indra kan vara på fältet i full galopp, märks att hon har fullblod i sig om man säger så.  kvällen blir stanna hemma om intenån smsar typ nu och vill hitta på nått x)

Åh minns ni spindeln från jossan sov här ? den hitta pappa i kastrullen när han höllpå att diska nu :O men den drukna inte, aja nu är den veck pappa kasta ut den! slipper man oroa sig mer haha x)

HELVETE! skulle ladda upp en bild på engla som jg tog med webbkameran, så skulle jag ta bort de andra bilderna jag tog, då råkar jag flytta mappen till papperkorgen sen när jag ska ta tillbaka den försvann alla webbkamrebilder så annie om du läser de här  förlåt :'(

NU PISSAR MARSVINET I MINA BYXOR! hon satt gakom mig i sofan och var påå väg ner i mina byxor och kissa HAHAHAHHA :( måste byta om ny

xoxo


Raggningstips!

Hahah bästa igår, vi kom på en raggningsreplik:

"Jag kan läsa allas tankar här inne, utom dina"


hade funkat på mig! Lätt! HAHAHAH

Twilight är aldrig fel

Igår kväll blev de stanna hemma, men de var inte helt fel de heller vart kolla på twilight med pappa och annie iinte dumt inte! hah fråga pappa vad han tyckte om filmen sen sa han tyckte den var bra men kanske inte så bra att man ser den 3 gånger, (och jag har absolut inte sett den mer *vissel*) livsfarligt att äga den där filmen.

Innan var det såklart stallet, red i ösregn jippie! ännu bättre att jag hade moppen hem också, men de regna inte då i alla fall. men oj vad jag älskar regn.

Att stanna hemma igår var nog smart mår mycket bättre idag! :) ska nog ändå ta det rätt lungt men om någon har lust att typ kolla på film med mig och typ gå på bio eller nått är jag på :) elller så blir de vara hemma får se. möte idag som kanske  kommer sluta i kaos, yes jag längtar, ska nog bara sitta tyst på de där mötet (A) blir ingen hoppning idag vi tar de på måndag/tisdag istället ska nog klättra lite idag eller  nått :)

xoxo

fredag;

TJO!
skolan idag var kul av någon jävla andleding gillar jag skolan :O den ni! svenska och sam hade vi iaf, sen hem och här sitter jag kollar på tv Ellen DeGeneres show Mattewh Perry som spelar chandler i vänner är med! han är sjukt rolig :) planerna för idag är som sagt stanna hemma och typ se på film, vilket jah inte alls är sugen på! aja måste bli frisk! stallet ska jag till också! Men ah ingwn ide att åka nu ingen e där den här tiden.

ÅH! får damp på mitt knä! :O de e typ en nerv som fått ryck och håller på att typ ticka eller nått kan inte frklara men ah. störande är det, :( Inte har pengarna på statist kommit in heller ännu! vad fan lixom de skulle ju komma idag! :(

Helegns planer är att hoppa med rebecca lördag och styresemöte söndag, men ah kvällarna kommer tyvär bli hemma :( SUG!

xoxo

tralalal

Eftermiddagen vart inte riktigt som jag tänkt, fick återfall om svinis hah, så kom hem från skolan som förövrigt var kul och sommnade vakna och fick panik trodde jag missat skolan nästa dag, när jag insåg att de inte var så somna jag om igen haha, sen åkte jag och pappa ut en snabbis till stallet. Orkade inte rida så vart vilodag och nu kollar jag på lyxfällan hahah. mår i alla fall liten bättre :) men blir stanna hemma i helgen :/

Åh måste berätta om jävla idiot på tåget!! han hade fötterna på sätet och vägra ta ner dem när jag tänkte sätta mig där, så fick säga till -.- sen satt han och hosta hela tiden utan att hålla ör munnen! Hoppas han får SVININFLUENSAN! Inte för att de är farligt om man inte har nått annat fel, men någon störning har han ju ? heh, nej men nu ska jag inte vara taskig heh. slapp leka taxi i morse också :) syster var sjuk :(

Nej nu ska jag dusch och sova xoxo

kanske kan överleva?

hej bloggen! stalllet gck bra och mår bättre nu så kanske kan överleva ändå ;) Imorgon börjar jag 10 vilket innebär att jag måste leka taxi åt annie och skjutsa henne till skolan, eftersom hon inte kan gå, läs på hennes blogg vad som hänt. aja sen en lektion -psykologi sen är planen att åka ut till stallet med jossan och efter de springa!

xoxo

mehe

kom precis hem rån skolan, hade media och planera radion och graf idag, på grafen vart jag klar med min serie, sen fanns de inte så mycket att göra, därför bilden nedanför hah som inte funkar va i helvete!. satt kvar ett tag i skolan och snacka och sånt etfter, sen nr vi skulle gå känndes de som jag verkligen inte orka röra mig, sen när vi kom till tunnelbanan känndes de som jag hade feber :( åkte i alla fall till hm och köpte en fundation, behöver verkligen en hah och de var rea på min :) sen hem och slänga mig på soffan kollar på top model, en säsong jag inte sett faktiskt. men fryser som fan nu, har jag blivit attackerad av galnagrissjukan tro ?


xoxo


Pengarna rullar

Igår eftermiddag vart de stigbygeln då och köpte massa:
- 2 par ridbyxor (är de rea så är de)
- 1 hjälm
- 1 regntäcke
- 1 borste
Tänkte även köpa rosa lindor men de var lite för dyra så sket i de köper de nån annanstans där de är billigare istället :) sen var det stallet och rida det gick bra red ut med massa men de vr så sent så jag var tvungen att använda reflexer, inte kul! :( nu blir de höst.

Idag hade jag matte sen var engelskan inställd, eller inställd och inställd vi fick en uppgift att göra till nästa gång men ;) så åkte hem till Maja och överraska henne med att hitta ända hem till henne och plinga på dörren hah ;) sen åkte vi in till stan, köpte uggs för alldeles för mycket pengar :( men det är sjukt snygga! och fick lite bidrag från mamma :) Sen hem träffa Felicia och fota bilder till statist (tänkte ladda upp de men datan cpar, får bli en annan gång..) och sen betala jag in de, ah pengarna rullar nu asså :( aja nu ska jag baka med syster och tvätta mina skor som fått blåbärsfläckar! haha
xoxo

RSS 2.0