måndag

Svejs.
Har precis kommit hem frn skolan, dagen började med engelska där läraren var sjuk så vart håltimme i typ två timmar, var ju kul .. Sen svenska kolla på troja, idag orka jag vara vaken iaf! hahah. Har också fixat så jag blir inskriven i rätt eneglska också! :) sen vart de stanna i stan med maja ett tag la undan låga uggs som jag ska köpa imoron! :D

Dagen har såklart inehållt en massa klantigheter, funderar seriöst på att göra en hur man lyckas llista dagligen, skulle ju lätt lyckas, fast de blir nog lite för mycket förnedring :P

Åh idag tar sommarbusskortet slut så måste köpa plus kort också :(

Senare ska jag till stallet och till stigbygeln rea där :D får se om jag hittar nått fint .

xoxo

kul man kan ha

Blir inget med den stora datan pappa har snott den för all framtid för betala räkningar, jag kollar på trollkarelns hemligheter allt är så krångligt ;O Har blivit medlem på statist.se så nu ska jag bli statist! har inte betalat in en bara de kostar :( men de kommer haha :)


lalal

hej hopp!

Har precis blivvit klar med min engelska läxa! känns skönt. Efter maten funderar jag på att sätta mmig vid stora datan och installera photoshop och leka lite med det :) i så fall kommer de också upp en bild på Indra! Hoppningen idag gick för övrigt toppen! :D så jävla roligt var de, hon var lite tveksam i början men sen kom hon på hur kul de var och sprang i hundranitti och hoppa underbart! om vaccineringen hinner bli klar så blir de nog payn' jump på runsten den 11 oktober.

xoxo

söndag

Hellu,
Sitter och kollar på tv, dagens planer är stallet och hoppa hoppas de går bra hah. Sen måste jag plugga engelska :( nej men de ska nog gå bra! :)
okej lägger in en video, låten är inte så bra direkt men jag älskar videon! :D






shooping

Idag vart de hööks med mamma och handla massa grejer till prinsessan och mig :)

-2 par ridbyxor, ett par vita och ett par vanliga (rutiga)
- ett vitt tävlings schabrak
- ett rosa ludd att sätta på nosgrimma.
- en grå grimma med rosa ludd och paljetter

tror de var allt x) sen stallet red ut med plutten :) imorgon blir de hoppa! :D

ikväll vet i fan vad det blir men skaväll ragga upp nån att hitta på ntt kul med, så smsa gärna x) hehe.

xoxo

Hur man lyckcas:

Eftersom alla är så avundsjuka på mig och mitt sett att hela tiden lyckas tänkte jag ge en liten snabb kurs i hur man lyckas, baserad på min fredag:

1. försova sig (i för sig bara 10 min men ändå)
2. inte orka kunna hålla ögonen öppna under svenskan och nästan somna.
3. Nästan svimma när jag ställde mig upp från samhälle för att gå till lunchen.
4. missa att trappstegen tar slut i trappan och rammla på majs fot på väg till lunchen (och ja inför prublik)
5. Få ig i spanska.
6. Lyckas byta engelska klass :) men får världens läxa över helgen :(
Läs se och lär.. ;)

efter min lyckade skol dag vart de stallet och sen springa hem med jossan och vart bara lite trött :O kände mig fett vältränad :D och sen film - i taket lyser stjätnorna med mamma, annie, danne och Jossan :D

xoxo

:D

jag vet att ni saknat mig här på bloggen, de e bara erkänna ni har legat och gråtit i flera timmar efter mig :) men nu är jag här, skolan flyter på efter att jag fått ångest, ska försöka byta engelska klass och kommit på att jag trivs :) idag var de media med janis först ska typ göra ännu ett radio program, börjar seriöst tröttna för våra ideer suger, aja ska typ snacka om att man borde höja studiebidraget,yes. sen på grafen var de åka till muuseum och kolla på plancher, de var kul faktist :)

efter skolan gick jag runt i stan med maja kollade på lite allt möjligt typ present till hennes mamma. JUSTE! när vi gick ut ur muuset ösregna de vi vart genomvåta kasta oss på första bästa buss och åkte till donken där vi fick gratis kaffe, den ni! fast de smaka blask och jag spillde typ halva över mig, men ändå.

Vid fyra träffa jag felicia vi kolla på byxor, inget passa mig... hade ändå inga pengar med smart som man är. sen fika vi eftersom hon var skyldig mig en fika :) senn åkte vi hem till henne, hon skulle käka mat, så jag fick potatis! hah de var gott.

sen skulle jag åka hem, missa precis buss och tåg! fick vänta brevid en läskigfullis som tyckte mitt hår var vakert och snackade fulliska, mindre kul :(

Nu ska jag sova,, imorgon har jag psyko och sen ska jag plugga spanska oh få ett jobb tillsammans med felicia (eller ah hoppas vi får de)

ps. vi såg blondibella haha

xoxo

skola

hellu
sitter hemma och kollar på tv, yes vi  är lediga känns lite onödigt dan efter vi börjat skolan kunde väll börjat imorgon istället? men men, det är för att etterna börjar idag ska bli kul och se vad det är för folk imorgon :) hade typ massa nya i vår klass också. :O vi är egenntligen inte helt lediga vi måste fylla i ett papper om hur nöjda vi var med förra terminen occh vad vi ska göra för att bli bättre, fyfan! 

dagen i går i skolan var inte så farligt vi fick våra scheman mitt var bra :) förutom att jag knappt hade några lektioner med maja :( men de ska nog lösa sig. efter skolan gick jag runt med maja i stan och vi köpte räkmacka till lunch haha våran special sen träffade vi massa folk innan jag åkte hem för att åka till stallet och rida :) red ut med sussie och det gick bra :D idag ska jag nog rida på banan tror jag fast ska fortfarnade ta det rätt lungt.

nej nu ska jag försöka svara på frågorna.. :(
xo

(:

hejsansvejsan
imorgon börjar skolan, stor ångest men de ska bli lite sännande också för de är myket nytt, men man längtar inte precis, hah, usch nu blir de höst :( har iaf duschat och så nu så jag ser någurlunda uppvisningsbarut imorgon har vart i stallet i stort sätt hela helgen och då orkar man inte direkt fixa sig snygg lat som man är ;) det går iaf bra med min lilla pärla har ridit henne en gång sen hemkomst och hon var så snäll så :) träffade älgar men de var inte läskiga! hon har fått kompisar i hagen nu också och de gick bra :) det här kommer bli så bra så! :D så fort jag sätter mig vid stora datan ska jag bombadera bloggen med bilder på henne :)

xoxo

kämpe snygg

sitter och kollar på disney chanel och nån tävling som typ påminer camp rock haha töntigt? ja men va an jag lskar att kolla på töntiga barn och ingen kan klandra mig när snyggingen eric saade är med och är programledare haha x) fuck molly sanden han är min! :p nej då. men kolla på han x)


haha åh och de är norskar och danskar med i programet inte bara svenskar, måste säga att ordet kämpe i norska är riktigt fult haha.

nej nu ska jag äta sushi med min käre pappa :D hah
xo

tralalala

hej :)
sitter och kollar på tv, idag har det vart stallet och fixa för imorgon ska vi och hämta min lilla ponny Indra :D eller inte min men nästan, i 10 månader i alla fall :) haha och de kommer bli grymt bra :)

igår var jag på bio med felicia och emilia det var kul själva bion - year one var kanske inte den bästa film jag sätt men den var kul, och det var kul innan och efter filmen hah.

nej men nu ska jag kolla på tv och se till att nästa inlägg bir bätttre en det här för de här var riktigt dåligt haha.
xo


10 agusti

hejs,
sitter och kollar på tv och är livrädd för att spindeln ska komma haha, har inga planer för idag mår inte så jätte bra, lovar att jag kommer få feber :(

Igår gick de.. jag vet inte riktigt mittimellan, hade vart så mycket lättare om de gick åt helvete,,  men ah nu måste jag bestämma mig idag om jag ska ha hästen, och ja hon är inte de jag tänkt mig och de kanske inte kommer gå så bra med henne eller så gör de det, men jag tycker om henne och det finns knappt nån mer ponny, ah så idag år jag väll tänka på det och få ångest. kul va?

xoxo

tjolahopp

hellluu bloggen.
fråga inte varför jag sitter inte varför jag sitter inne en sån fin dag, men är sjukt trött. långhistoria de där haha. (står längre ner)

igår var det stallet först  och kolla på jossans nya häst, som var fin! vi badade också :) sen hem för mina kusiner skulle äta hos oss middagen sluta med att typ alla vi känner (mina föräldrar) kom förbi, eller alla och alla de vaar 3 familjer + våran, aa så jossans familj kom  :) vi  satt och spela buzz och guitar hero hela natten, Jossan sov här :) aa så typ klockan halv tre(?) satt det en JÄTTE STOR spindel på väggen, skojar inte höll på att dö. vågar inte vatra i vardagsrummet nu :$ haha så först skulle vi döda den men ingen våga sen slog jossan till den men missa så de sprang ner på golvet bakom soffan, vi gjorde allt för att få fram den, flyttade hela soffan och allt, sen bestämmde vi oss för att sova i mittrum så vi tog två av soffkuddarna och bar upp för trrappan som jossan kunde sova på, men då kom jag på att vi har ju en säng i lillhuset så vi tog oss ut dit och tillslut efter sprungit runt i hela huset för att hitta kuddar, tandborste, sminkborttagning lala ja ni fattar kom vi i säng. då hörde vi nått som yla! :O typ vargar,de vr lite läskigt. men men sen sommna vi :) haha och jag drömde en sjuk dröm, de var nyår och vi var i nån park orkar inte berätta allt men den var verklig ch när jag vaknade undrade jag hur vi kom hem x)

aa så det är därför jag är så död. bra ursäkt? nej. :)

Idag ska vi åka till uppsala och prova 2 hästar på ett uthyrningstall, hoppas de går bra!:) alla håll tummarna! ^^
så orkar inte göraa nått innan ska åka om 2 och en halv timme haha, så har lite dö tid,år väll gå ut på bllkongen och sola lite :) nej men nu ska jag gå och duscha mitt hår ser ut som ett stort fufigt jag vet inte vad! haha,
xo

i brist på annat att göra..

Man ~45 kommer till kassan med en chokladdryck i handen.
Kassörska ~20: Det blir 15 kr.
Mannen: Men det står 10 kr på hyllan.
Kassörskan: Men lilla pucko!
Mannen (argt): VA?!
Kassörskan: Jag menar lilla Pucko! Den lilla Puckon kostar 10 kronor!

tjuvlyssnat kan vara underhållande :)

lite skit snack...

hejs.
typ sjukt depp just nu, vart inget med Pedro -hästen i hanninge jag ridit 3 gånger och som jag verkligen gillade, några andra ska ta honom och ha kvar honom i samma stall, skit asså. ah så nu sitter jag hästlös. kan man spola tillbaka tiden så jag kan få tillbaka Lucas? ångrar fan att jag skick iväg honom till trollhättan men ah hans nya fodervärd är super snäll! menmen, hoppas jag hittar nån häst snart asså orkar inte leta mer. aja slut på häst snack, har jag förlorat alla mina läsare nu?

Har bajs ont i min hals! och ont i magen för jag ätit choklad nej men livet är toppen.

okej jag måste sluta vara emo nu ha har haft de rätt kul sen scottland faktiskt, bad med lovisa, ballkong raggning med felicia och emilia (och alice ett tag) måste erkänna att vi är rätt galna som släpar upp folk hem till henne och sen lämnar dem ensama med emilia och drar till några andra som felicia "känner" sen tidigare pågrund av balkongraggnig, haha ah men jag kan säga en sak, det är därför jag har ont i halsen fler än jag har fått de frånn kvllen, inte de smartaste att dela dricka! men värt var de, som fan. Igår var de träffa sötis freddy och hanna, käkade glass i värmen innan jag skulle på 50års fest hos jossans mamma, vi åkte banan efter båt det var askul! hade ingen bikini så fick låna en baddräkt av jossan som de fått på spa haha! jag och jossan körde också en tur med båten senare, hon kör som en galning haha!

idag var jag och pappa och köpte färg till mitt hus så imorgon börjar de målas och tapeseeras så snart flyttar jag ut, den ni!

vi hörss
xo

RSS 2.0