17 JUNI!

så klart har de inte blivit bloggande på ett tag och finns massa jag skulle kunna skriva om, men jag väljer att inte göra det haha ni får leva i ovisshet och nyfikenhet över vad som händer i mitt liv, haah vill ni veta så får ni träffa mig!

Idag var de iaf dagen med stort D = SKOLAVSLUTNING! så nu fan är det sommarlov! 1an har gått sjukt snabbt! och sommaren kommer bli grym (behöver din hjälp 0700679190 haha) tror dock inte att något kan slå förra årets sommar <3

Aa så var på strålande humör ända tills familjehelvetet men men..

inte för att någon på allvar läser och absolut inte följer min blogg men om någon ser det hr vill jag gärna hitta på nått ikväll :) och om du ser det här en vecka senare så vill jag nog de då också så de e bara ringa/smsa nummret? kolla upp haha.

Just det blogga i sommar blir de nog inte så mycket av iaf inte om jag får som jag vill i sommar, men risken finns att det inte blir så och kmmer inlägg iaf så titta in här ibland :)

avslutningsfesten

maskeraden vart kul :D julia var där oh massa trevliga personer från hennes klass :) och från andra klasser också såklart vi  åt tacos och typ snacka och tog massa kort :) aa vad mer ska jag säga bra vart det!

12 juli

Idag får vittra sommarlov och ja i stort sätt alla har fått sommarlov förutom vi då..
haha nej men dagegen var skön hade bara en lektion eller ah hade kanske matte men orka ine så stack ;) nu är de an snart sommarlov har n grej i svenskan kvar oc spanska sen fan :D inga ordentliga dagar kvar vad jag vet :)

ska med maja till stallet och kolla på när hon hopptränar blir kul, mer av helgen hr jag inte planera men får väll ragga upp nån? smsa .. ;)

puss

Maskerad

Håller på och gör mig iording ör maskeraden, vilket känns lite halvt motvilligt, men de blir säkert kul :) men det är typ ingen(?) från klassen som ska dit, men men tror iaf julia kommer (snälla julia kom!) haha är det tråkigt är de väll bara dra hem igen :) men ändå usch oroar mig att de inte ska vara några där :( nej men det blir bra! så är det! någon som tycker jag verkar lite schizofren? haha

dagen fick iaf possitiv vändnng på vägen hem :D tack! säger bara: "ja jag hångla med jensen i helgen!" så bra så de inte är sant! ville nte gå av tåget. stekte pannkakor till Lunch hehe de vart totalt fail :)

Men vi ses hörrni nu ska jag bli snögg :)

xoxo

11 juni!

Sitter i skolan har multimedia, det suger klar med uppgifterna så sitter inne på hemsidor, och är trött på det alla som har sommarlov kan bajsa på sig och Felicia den svikaren försov sig <3 hon skulle med till skolan den lilla skiten, men jag tycker om henne ändå och hon ska med imorgon :) ikväll är det maskerad grej i skolan, får se hur de blir. Är på dåligt humör idag och har tråkigt -.- märks det? förresten kina din lilla skit kan du ta och komma hit nån gång eller? :( <3

Igår var det möte om sommarjobb var en del man kände där ja. fick torra muffins och saft -tack! och skulle diskutera vad ord betyde hej vittra! nej men det blir nog bra jag får betalt :) och jag vågar inte säga nått annat fall om chefen eller nått skulle titta in hahahah.

Och efter som jag har tråkigt, har jag sagt det? (jag vet att jag sagt det typ 10000000 gånger) så blir det så här:
ville göra testet men orkar inte lägga upp de på bdb folk där är väll trötta på mina häst grejer? haha så tar det här där inte lika många läser. och eftersom han snart åker passar de :)

Kommer du ihåg när du provred din häst? 

Vart var det? gnesta :)
Vilket datum? slutet på juni/början juli tror jag :O 2006
Kommer du ihåg vad du hade på dig? blå ridbyxor skulle jag tro :)
Vad heter föredetta ägaren (som då ägde hästen)? och nu Matilda
Gick den på tygeln? aa :)
Gjorde du skänkelvikning? nepp
Travade du? ja ;)
Galopperade du? nej :O
Hoppade du? jinte just då men senare
Hoppade du bana? nepp
Hoppade du 80 cm? nej?
Vad hoppade du som högst? 0,000
Tyckte du det var högt? AH! verkligen -.- asså okej?
Tyckte du om hästen direkt efter du provridit? aa
Var den lat? inte vad jag tyckte men antagligen x) men det var lagom då
Var den stark? nej
Var den het? ne
Var den pigg? lagom :9
Sa de som ägde den att du red den bra? ja :D
Sista frågan, varför fastnade du för din häst? För han var snäll och den jag behövde då.

Lucas <3 tack för 3 underbara år.

Nedräkning till sommarlovet = 3 (skoladagar + själva avslutningar) kvar!!  :D

Twilight

För att:

*Jag ska leka kina nu = twilight nörd
* såg på mtv movie awards idag :)
* jag tycker det är kul.. och lite synd om henne
* jag och felicia ska se twilight ikväll

lägger jag upp det här klippet :) hahhaha









5/6

Fredag och ledig :D vad jag ska göra idag? ingen aning, ska väll ragga upp nån när folk kommer hem från skolan haha, sen måste jag läsa svenska boken också -.-

Har verkligen sjukt tråkigt :O

3 juni

tappad livglädje, sjukt socker beroede (ja jag har slutat äta godis men proppar i min glass och kakor istället) hästen gör inte som jag vill, för mycket plugg, jo då livet leker...

15 dagar kvar till sommarlov... räkna ner.

nej men känner inte för att skriva nått, har inte hänt så mycket eller kommer göra på ett tag haha inläggen blir tråkiga? ja men men stå ut

1/6!

yes! första riktiga officiella sommardagen haha.

Först skolan, gjorde inte mycket vettigt eller jo förresten prata i spanskan np -gick åt helvete (sa inte ett piss) men får chans att göra om. sen idrott och core tränaren var riktigt hård och jag höll serisöst på att dö haha kommer inte kunna gå imorgon.

sen hem och svimma i en stol ute i skuggan innan stallet. idag har jag lärt mig hur en fästing ser ut efter den sugit blod usch det var inte så festligt haha. man lär sig nått nytt varje dag (och nej kalla mig inte dum  nu)

Nej men nu ska jag duscha och plugga ses.

xo

RSS 2.0