Idag drar jag

Sitter här på mum ska snart ut och be folk rita men jag och maja måste hinna blogga först så vi är stressade som fan hahah. och Cissi har problem med datorn haha. det går bra.

Idag är dagen då jag och emma drar till KINA (fortfarande inte landet) jag vet att alla kommer sakna mig sjukt mycket, men ta det lugnt jag kommer tillbaka snart ;) Så igår vart det packa förstås, känns som jag glömt nått och resfeber, haha är typ orolig att vi ska missa tåget, att Lucas kommer vara halt idag (han var bra igår, men nu är han redan i hagen och de har inte ringt om intre mamma inte skiter i att säga det till mig haha nej då, orolig över att andra ska ta hand om Lucas och ja haha men det går nog bra borde slappna av haha. igår innan pakningen vart det stallet såklart rida Lucas är bra nu :) sen vart det plugg eftersom det är engelska prov idag och sen tillslut packa :) Tåget går vid 2 idag så vid tolv ska jag träffa pappa ocg få väskasn och äta lunch med honom, sen ska jag panik handla lite saker, mascara som är slut och mobilpengar :) sen vid 1 blir det träffa emma :D

Hahah nu ska jag erkänna en sak jag har aldrig åkt tåg längre mellan södertälje och stockholm central haha så det blir premiär idag haha.

Vi slutar med en plugg lista om ni har förslag på hur jag ska hinna så säg gärna till för jag dör över det här haha

Måndag: spnaska prov
Tisdag: engelska uppsats klar
Onsdag: skrivit ganska långt i svenska uppsatts

Jag döör haha jag måst lära mig slappna av.

skolan

Japp håltimme nu, som vanligt på  onsdagar hata. väntar på spanskan. men maja (blondinmaja.blogg.se gå in :D ) är gullig och håller mig sällskap. sen blir det stallet men det har jag redan nämnt i förra inlägget, så nu har jag inget att skriva :O

Dagen hitils har bestått av matte där jag jobba lite först men sen tröttna jag och satt och rita av Tyr hah så kul kan man ha. har ni tur kommer bild. Svenska som var almän tråkig och jag försökte rita en annan häst Coosheen Finbarr stod om den i ridsport sjukt fin häst :O så såklart misslyckades jag haha aja bild här nedan :) 



Drömhäst eller vad? ge mig!

Aja nu ska jag sluta häst tönta mig, har ändå inget vettigt att skriva så pöss hej.

Rubrik

fetisdagen igår semlor = 0 :(

Efter skolan vart det hem äta lite och gå till stallet, hade insläppet som vanligt på tisdagar. snart är det slutet på månaden och lön :D extra glad eftersom jag ska få en hundring mer den här månaden, pengarna går väll dirket till resan men men. Har iaf fått ledigt från svenskan på fredag känns ju bra att få de sådär 2 dagar innan haha. aja tillbaka till stallet... Lucas var bättre så idag kan jag nog rida :D ska rida med Lovisa Harry :) trevligt, igår vrt det tolka (åka pulka) efter tyr med vendela och Lisa :) byggde också en sjukt söt snögubbe haha, sen hade jag ingen skjuts hem så fick sitta och dö i fika rummet ett tag, innan jag kom hem skulle ha träffat freddy men det vart inget :( hann inte. så det vrt soffan och tvn resten av kvällen haha.

24/2

Sitter i skolan och är jävligt irriterad på allt haha, har mum ska göra en uppgift men nu har vi planerat det och vi slutar snart så hinner inte göra nått mer eftersom jag har suttit och spelat spel hela lektionen (A)

Med Lucas är de sådär, svullen, varm och halt igår så linda benen och sjukhage så får vi hålla tummarna att de blir bättre ska eventullt tolka med lilla vendela plutt idag :)

Nu ska jag inte vara tjurig och klaga på allt jag är sur över för då vill ingen läsa och jag tappar läsare inte för att jag har några men...

Men jag kom just på att det bara är idag och imorgon kvar tills jag och Emma drar till Kiina, längtar :D

Aja ett litet kort inlägg för den som bryr sig
Puss hejs

Halt?

Nu kanske lilla Lulle bullen är dålig :( ÅÅÅ bajs! jag vill inte,
Inget sportlov och halt häst. yey

yes lov... fast inte för mig

nu har alla mina kärevänner- eller de flesta iaf sportlov, medans jag gick upp kvart i sex imorse och sitter på esv och ska analysera en bild, skit tråkigt och går lite segt också haha jag vill hem. vi sitter och läser på tavlan vad vi ska skriva som ann har gått igenom ändå sitter vi och inte vet vad det är på alla, haha vaddå att vi inte lyssna på genomgången. men men har alla andra lov så är man lite ur focus, vi skyller på det ;)

Ikväll blir det stallet och lilla prinsen i snön. I veckan ska jag kanske ta kort på vendela när hon rider i snön och eventuellt ska vi också tolka, myys fast vi hinner inte med allt haha, hoppas allt ligeger kvar till nästa vecka även om jag inte vill ha snö vill jag hinna tolka och åka pulka haha och bygga en snögubbe med felicia haha. I helgen blir det KIINA :D så sportlovet blir nog bra ialla fall även om jag går i skolan alla dagar :/ eller aa fredag är jag ledig men men .

Hare bra,

Helgen

helgen då..

Fredags vart inget jobb, för var tvungen att göra en skolarbets grej jag och maja fick panik haha så jag ringde till mamma i panik och allt löste sig, men jag får inga pengar :( men men det finns fler tillfällen att jobba, så efter jag och maja gjort våra fina skolarbeten så drog vi in till stan och drev runt lite innan vi åkte hem till maja och sen drog vi till globen och träffa lite folk :) runt 6 åkte jag hem, kom hem käka middag och sen satt jag och sov i soffan resten av kvällen haha.

Lördag var det stallet på dan, sen på kvällen skulle det ha blivit spelning, men vart inställd typ precis när jag skulle gå :( men men satt hemma och kolla på melodifestivalen istället, som sög haha. Men jag lurade Kiina att jag älskade melodifestivalen iaf, alltid nått haha :)

Söndag vart det massa plugg, stallet och årsmöte med styrelsen i stallet så nu är jag usek ledare, tjoho får väll se hur det går ;)

Det var min helg hejsvejs

20/2

Sitter i skolan och väntar på läraren, har svenska och ska skriva om en film typ, inte kul och min mellanslagstangent funkar knappt, självklart funkar inte bilddagboken heller, yes jag är glad.

I dag efter skolan ska jag jobba vill inte haha vill ha pengar men kommer typ inte veta vad jag ska göra hah kommer få panik haha, förra gången  var ju mamma med, men inte nu :( aja det går nog bra,får pengar iaf haha.

Ikväll får vi se vad det blir, men orkar antagligen inte göra nått haha jag vill sova...

Igår var det bara plugg och stallet snabbt, så ja just nu har jag inte så mycket kul att skriva hahah
Hejsvejs


håltimme

Hejsan hoppsan
sitter på håltimme, börjar spanskan om en timme segt, blondinmaja som nu har skaffat blogg :D gör mig sällskap iaf :)
Igår var det skynda hem efter stallet var skitsur och inte på humör alls. sen när jag kom hem visa det sig att jag skulle ta in hästarna själv :( smsa alla från stallet typ men ingen kunde hjälpa, så jag kom ut och hade skit bråttom skulle göra det vi brukar göra på en timme när vi är 2 själv, så sprang runt i stallet och var stressad som fan men sen kom Lovisa, Rebecca och Rebeccas mamma iaf och hjälpte mig, folk som hjälper till gör mig glad :) haha. så jag hann red ut med dem sen också :) inte mamman men. Har lånat ut Lucas till dem torsdag, lördag när jag ska bort på sportlovet iaf :) men har fortfarnade inte mailat henrik haha aja får göra det. Efter stallet vart det hem och kolla på tv, tänkte gå och lägga mig tidigt men det gick inte så bra. men ikväll då fan. men måste plugga :/
hejsvejs

jävla tåg

sitter i skolan nu, jävla tåget var inställt i morse så kom försent, vad jag älskar sl.. inte, nu på lektionen mum har jag inte gjort mycket skulle kolla några sidor sen satt jag och spela spel med tvillingarna aja kan inte skriva mer måste till nästa lektion skriver mer sen.

16/2

sitter i skolan har photoshop lektion men är klar med uppgiften och det är bara lite kvar så hinner inte gör nått nytt.
efter det här är det spanska och sen ska frida hem för hon vill inte simma (A) sen blir det stallet som vanligt och rida fast har ingen lust alls idag, aja han kanske får vila vi får se.

varför kommer jag inte på nått mer at skriva nu när jag har tid? aja vi hörs puss hejs
kom på att jag måste maila henrik nu om fredag vecka nio då jag ska till kina <3 inte landet :P

Aja hejs

15/2


söndagar är sega...
Har vart med min kusin cornelia hela dagen, typ stallet mesta av tiden och fotat lite men gick sådär Lucas var lite busig när hon skulle trava så fick springa med istället för att fota, får följa med ellika och ta kort när det är nån som kan rid som rider :)

Nu sitter jag här vid datan och latar mig, funderar på att kanske göra nått åt min design är på bloggen,

byebye

Kusiner

nu var det ett tag sen jag blogga, men till alla som undrar så mår både jag och mamma bra, mamma ska ta bort stygnen på hakan på måndag och ja mår bra (:

iaf nu tar vi helgen, hela veckan orkar jag inte sriva och ni orkar inte läsa ;)
Fredag den 13 var jag med maja och busa runt i stockholm efter skolan, gav bort falska 20 lappar ocg grejer (A) sen vart det hem och laga middag efersom mamma inte kan och pappa var borta så laga ja och annie mat sen kolla vi på december boys som var skit kontig så se inte den ;)

Lördag och alla hjärtans dag spenderades med min pojkvän Lucas är en häst. haha sen på kvällen vart det träffa jag kusinerna på pappas sida, fira lite födelsedagar och träffa kusinerna som bor i växjö :) vi behöver inte gå in på hur skrikiga och jobbiga de var igår...

Söndag idag och ska trräffa växjö kusinerna de kom precis :D sen blir det stallet Cornelia ska följa med :)

Aja nu ska jag vara social med min kära kusin puss hejs

stalldag med dåligt slut

Idag var det morgon fodring i stallet så tillsammans med mamma och ellika släpa jag mig ut till stallet vid 7 , klara runt 9 hem käka frukost och slappa lite sen vart det att åka till srk med mamma och åsa och kolla på ponny hoppning :) innan vi åkte till stallet... när vi red ut tillsammans jag och mamma på långa tyglar så vart hästarna rädda och kasta sig åt sidan och vände om i full galopp, så först rammla jag av och fick skit ont och tänkte att shit nu har jag gjort mig illa ordentligt jag kommer inte komma upp sen kom jag på mamma och ställde mig upp och fick precis hur mamma ramlade av och usch det var det läskigaste jag vart med om jag sprang fram till mamma och skrek och grät, hon satte sig upp och hade blod i ansiktet det var seriöst det jobbigaste jag vart med om, sen kom jossan ridande iaf och stack upp till stallet för att hämta hjälp. vi fick hjälp upp till stallet av några som var med nibbens medryttare, de hade bilen där i skogen nånstans :S sen bytte vi till mariannes bil och hon körde oss till sjukhuset och hela tiden satt jag och skaka och grät, vi fick komma till ett rum och jag fick en filt och doktor kom till oss. mamma hade bara sår i anskitet som hon antagligen ska sy. och hade ont i armen, jag har bara skrapat höften men de tydligen ville doktorn kolla på mig med. efter choken lugnat sig lite så skjutsa marianne hem mig och mamma skulle precis röntgas. Sen ringde det från sjukhuset och sa att mamma hade brytit två ben i armen och ska opereras men det är inte förrns imorgon, så hon sover kvar p sjukhuset.

Skönt att skriva av sig...
Tack till marianne och folket på sjukhuset som var så snälla <3

Krya på dig mamma <3

Heron

Lördag kväll och bio med Feffe :) åkte till heron och såg Revolutionnary Road ni vet den ny med leonardo dicaprio , den var deprimerande haha. sen skulle vi vänta på på bussen i en halvtimme också eftersom ingen kunde säga till oss att bussen inte hade kommit än och annie och julia som sätt en annan film gick iväg så kom bussen och vi ringde och skrek på dem  i telefon men självklart var busschfören en gring jävla gubbe som körde precsis när de kom, asså fan vad folk kan vara trevliga. sen körde vi runt på ikeas parkering med en ikea vagn vi hitta haha det var kul skrek som fan så nu är jag hes också. sen senare kom vi på att alla som stod vid bussarna hade kunnat se oss (och höra) lite pinsamt. Tillslut kom bussen iaf :) och sen vart det nått fel på bssen så den sa att den var en busshållplats fram så vi gick av för tidigt -.- men Felicia ledde oss rätt haha :) Trevlig kväll trotts allt som gick fel haha (:

Imorogn blir det morgon fodring vid 7 jippie.
ursäkta kursiv men datan är som den är, de bara blev såhär och det går inte ändra tillbaka :(
Pöss hejs

Jävla rygg

yes återfall i ryggen bajsa! trodde det var bra! borde nog kolla upp det har haft ont i en vecka nu... men va fan idag var det ju bra hela dan och sen nu på kvällen kommer de tillbaka! :@ massa fula ord jag inte bör skriva

Money, money, money

Var ledig idag men vakna av annie och filip som pluggade imorse vid 8 -.- gick upp runt halv 9 iaf, kolla på tv ett tag innan jag börja damsuga nedevåningen eftersom mamma fått mig att gå med på att jag skulle gör det (mutat mig) sen när jag var nästan klar ringde mamma och fråga om jag kunde komma och sortera post för de behövde hjälp så jag stack dit och jobba sen het plötsligt så var jag anställd så nu ska jag komma dit och hjälpa till ibland :) Sen vart det hem fort för att gå pp till kussen och vara barnvakt har väll gått bättre haha sluta med bråk -.- aja barn är som de är. känner att jag ligger bra till med ekonomin nu haha bra det kanske jag kan njuta av bion imorgon och inte tänka på hur pank jag är haha :)

hejsan hoppsan.


2/2

hejsan hoppsan
idag var det först matte men hade så jävlaont i ryggen har haft det hela helgen helt utan anledning :( men det börjar bli bättre nu iaf, så kunde inte koncentrera mig, sen hade vi estetiskverksamhet och lekte i photoshop. Eftersom spanska läraren var sjuk vart spanskan inställd-igen börjar bli orolig att jag ska missa för mycket, vart det håltimme i flera timmar så jag maja och frida bestämde oss för att åka till stan fast vi visste inte riktigt vart så vi satte oss på bussen sen satt vi där till ändhållplatsen sen åkte vi tillbaka till odenplan xD det var trevligt iaf :) sen drog vi till stället vi trodde vi skulle bowla på med klassen en halvtimme tidigare men sen när det var 10 minuer kvar kom vi på att vi var på fel ställe, men det var inte majas fel <3 sen kom vi fram iaf alla banor var upptagna så vi kunde inte bowla tillsammans :/ men det vart bra iaf :)

Efter skolan vart det stallet red ut i kylan det är ganska mysigt med snö ändå haha,
Hahah just det idag såg kola "brunettmoa" och jag kenza Hahaha det rädda vår dag. hon var sur för att hon inte hitta klassrummet så läser ni det i hennes blogg ska ni veta vi var där! Hahaha

Godnatt nu ska jag sova för att orka med imorgon ;)

RSS 2.0