snart hemma :)

helluuu,
igar vart de ingen vulkan, de regnade sa mycket sa ville inte ta den, men i parken gick vi - i osregn sa aa vi stod mest under ett trad x) vi skulle aka cirkuskarusell pa vara kara hastar Lucky och brandy men den gick sonder :O sen vart de shopping, kopte en t-shirt med solglasogon pa fran en affar som hette new looker typ, och en tjocktroja med mimmi och musse fran hm haha :) sen var vi hemma och kolla pa film, Bravenheart om typ scottlands historia haha. sa aa nu har man lart sig lite om de med.

Idag blire att kolla pa drottingens bat och sen aka en bussresa pa en timme och en kvart :O till flygplatsen innan vi flyger hem, sa vi hors ikvall :)


lalalalal

tjolahopp.
igar var vi pa den dar tomtits grejen de var kul, man kunde zooma in pa manniskor pa gatan :O dar vi gatt tidigare trevlans haha, testade hur jag skulle se ut som en apa ocksa vacker syn.. haha Sen gick vi och gick vi till typ natt fint hus typ parlamentet? fota de lite, men var ett stort galler i vagen sa gick vall inte sa bra...

Innan allt de gick vi i affarer och shoppa, elller ah vi skulle shoppa, hitta inte sa mycket men de blev iaf en scottland troja. Pa kvallen kaka vi pa en resturang nara dar vi bor, men min mat var ssjukt stark sa jag kunde inte ata den :( men hade atit nachos pa en bar innan och snodde pomfrites av pappa sa jag overlevde. hah

idag ska vi klattra upp pa en vulkan, om de inte regnar for mycket, sen ska vi kolla i nan park och sen blir de affarer!
puss


skottland

hej.
Igar var vi pa slottet som sagt, de var vall inte de roligaste jag gjort, speciellt inte nar vi kolla pa kronljuvelerna de var varmt och trist men vi slapp regnet i alla fall. fick en del finna bilder i alla fall :) sen gick vi pa nan spokvandring, som inte var laskig man hoppade till ibland men ah inge mer en sa. de var mest teater med skottar som snacka i 190, sa aa ni fattar man hangde inte riktigt med.

idag ska vi ga pa natt som typ liknar tomtits och sen shoppa :D hor nog av mig imorgon igen.

puss


Skottland

hej bloggen, har kommer ett kort inlagg fran skottland, ursakta att de inte finns svenska bokstaver ;) ni far sta ut, blir nog bara ett inlagg har i fran kanske mer om min kara syster far bestamma blir de vall 10000 hon vill sitta vid datan hela semestern ;) hittils har vi inte hunnit gora sa mycket, aka buss och kaka pa donken, hah. idag blir det slottet och fota massa, bilder kommer nar jag kommer hem :) har fatt photoshop i fodelsdegaspresent ocksa sa vanta er redigerade bilder och en snygg header innnom kort.

det finns lite negativa saker har ocksa haha, vi har glomt adapter sa plattang funkar inte och man maste ladda mobilen i badrummet x) hoppas verkligen inte kamera batteriet dor for da vet man aldrig hur de blir med bilder :(

Ha de bra hemma kommer pa fredag :)
puss

26 - 7 = juli

Hej bloggsen, tänkte höra av mig lite, har jobbat i 2 veckor nu så bara en vecka nu ganska jobbigt men ändå kul :) på tisdag blire allsång igen med Hanna och Felicia denhär gången :D torsdag kommer min kär ponny åka :'( och på söndag fyller jag år :D blir inge firande då tror jag inte.. ska till scottland på måndag sen så.. mwn om jag okrar blire kanske party senare ;) ja men annars kan jag väll inte skriva så mycket mer.. händer inte så mycket mer en jobbet, var på Harry potter den var bra haha, historien om de är ju lite speciellt, men ah orkar inte skriva hela skiten men vart fel på billjetten så vi var där fel dag :/ men ah lite sura blev vi haha. och äntade på bussen som slutat gå i 45 min hehe. nej men hare vi sess.


tönten här :)

Hej jaghaar förälskat mig i OC och Benjamin McKenzie haha lite efter alla andra men men jag ska lätt önska mig dvd box i födelsedagspresent har bara 8 avsnitt från mcdonals haha.

men är han snygg eller vad? hahah bra tvserier med snygga killar kan de bli bättre? :D


Hej jag är tönt, älskar twilight, ska se harry potter på premiär dagen och är kär i oc, men och?

juli nånting? haha sommarlov och koll på datum yesyes

hej bloggen :)
saknat mig? har faktiskt bestämt mig att lägga tid på bloggen.. i höst ;) för  nu är det sommar och ska försöka sitta sp lite som möjligt vid datan :P är sjukt irriterad på en del saker just nu.. men orkar inte klaga dt är lov för fan :)förutom att jag jobbar -.- men men nu r det helg mina kära :)

Hittils på sommarlovet har jhag träffat mina kära vänner, vart på grönan, allsång osv..  sötaste kiina var här också :) och sen jobbat -.- men det r trevligt de med ibland finns en del trevligt folk där lite trött bara men som sagt jag får betalt, ibland är man desperat efter pengar ja.. nej men nu ska jag glo på film ses i höst om inte tidigare :)

pusspå't

RSS 2.0