..

Hallo :)
Ska strax till stallet, ska rida med malin :) ikväll ska jag träffa Hanna, får se vad vi hittar på :)
Har vart duktig nu och fixat lucialapp till stallet och mailet pappa de bilder han ville ha till sin facebook från London! Och åh vad jag vill till london!! man blir sugen när man ser bilderna. men nästa år kör jag och annie på julshopping där, visst?

AJa ska byta om nu, har förövrigt ont i min arm från vaccinet! :(

Byebye. Slänger in en bild på världensbästa hund, Doris <33333




lite snabbt

helo, länge sen jag blogga yes. aja ska kolla på glee nu har sett förra veckans avsnitt nyss hah, hitta en asbra sida där man kan kolla på tvserier, filmer och allt gratis :O kvalliten kanske inte var världsbäst men funka bra ändå. aja ska kolla nu skriver mer imorgon. ska förövrigt ta svinsprutan imorgon också haha,

plugghäst

hallå :)
slutade tidigt idag, perfekt tänkte jag nu ska jag hem och plugga. gick ju som det gick ska börja nu var hemma vid typ 11, jaja jag gör det i alla fall (a) senare ska jag ta rebeccas plats på pelle träningen och åka och träna idag. ska bli kul, hoppas de går bra bara. nej nu ska jag plugga innan datan lägger av hör av mig senare kanske :)

lördag

tävlingen idag gick väll sådär, först ville inte prinsessan gå in i transporten :( tror de var för inte copy var med, sen gick första klassen, 60 åt helvete, Indra lyssnade inte alls på mig, reager inte alls på spöt och var jätte slö (vilket hon absolut aldrig brukar vara, speciellt inte på hoppning, stanna typ flera meter framför hindret och stanna på nästan alla hinder även om jag tvinga över henne på några, så istället för att köra 80 tog jag 60 igen, gick först till framridningen och lät henne galoppera full fart, sen var hon jätte duktig! vägra en gång på sista hindret - vattenmattan, men det var inte så förvånande. så vi glömmer första klassen :) hon är bäst ändå.

Sen kom jag hem och rensa min garderob, vilket jag inte kan minnas jag gjort på typ 1000 år, vissa grejr var inte de finnaste jag sätt hah skämms att jag haft på mig det där på allvar :p nu är det borta iaf :)

Sen åkte vi till farmor och farfar, rätt mysigt. men långtråkigt efter ett tag. mina kusiner är söta :) när de håller käften i alla fall hah ;)

nej nu ska jag se på I'm a legend med min familj :)

3 timmars sömn

nattens tre timmars härliga sömn sätter sina spår helt klart. Typ vart över trött så jag blir pigg hela dagen men samtidigt har jag vart stört trött och slut i hela kroppen, skum blandning ;s har mått illa typ hela dagen nu håller jag på att somna :( usch inte kul och ska rida dressyr lektion idag orkar verkligen inte de kommer gå bajs! :( ikväll blir det sova!! och kolla på idol maja är där så ska leta efter henne :) Imorgon är det pay'n jump och tidig morgon, jippie, haha jaja. är kul ändå.

Dessutom har jag stört ont i mina tänder så jag knappt kan äta, vill skylla på energidrycken men jag vet inte riktigt om de är det, ne nu ska jag sova lite

new moon :O

Igår var nog den mest stressade dagen jag vart med om, i hela mitt liv, förvånar mig att jag inte fick en hjärtattack på riktigt! först var det skolan, psykologi inget stressit där, men sen åkte jag till gymnasiemässan med massa från danslinjen, de skulle dansa där, vi hade inte bråttom men jag var uppe i varv och vi allmänt stressa varandra på skoj, sen kom vi dit jag kolla när de dansa och de var super duktiga! sen i alla fall fick jag bråttom hem eftersom jag skulle åka med jossan till stallet på hoppträning, skynda mig hem och fick typ äta och byta om på 10 min (stört stressigt) sen hade jag bråttom att göra Indra iordning till  hoppträningen (som för övrigt inte blev av) sen efter stallet fick jag skynd mig som fan för att kunna åka hem med rebeccas mamma. när jag kom hem vart det inte så brttom i alla fall :) men usch vad jag var stressad där ett tag. Som om de inte var nog på stress så vart tåget vi skulle ta försenat så vi trodde vi skulle missa bussen så när vi väl kom fram till älvsjö hade vi fyra minuter på oss tills bussen kommer på, vi rusar ut ur tåget och springer fel och hamnar i en vanthall, jah fick panik och fick för mig att vi inte skulle hinna om vi vände och där fanns det en hiss så jag springer in och säger fort snabbt: VI TAR HISSEN! haha ah det var kul haha, men vi han i alla fall med bussen. köpte energdryck, gick på toa och sen var det dags!!

Så hur var filmen?

Den var så stört jävla bra! säger bara se den! tänker inte skriva värsta recesionen, men de hade fått med typ allt och den var bra hela tiden. ja men för fan gå och se den själva :D

glögg

hellu
nu är jag hemma från stallet, hade tänkt skita i att rida men rebecca tvinga ut mig med hennes nya söta lilla pålle, som för övrigt heter Frisbee vaddå stjäla mitt namn ;) hah nejdå. nu sitter jag och dricker glögg juligt! :) och ter annies och dannes chokladkaka gott. väntar på att bonde söker fru ska börja haha, jag och mina program.

Idag har jag kommit på att:
1. jag säger inte mitt namn snyggt hah.
2. comviq har problem
3. jag missar glee imorgon :( såg första avsnittet förra veckan och är helt fast haha.

nej nu ska jag kolla på tv, hah

"jag säger hej, hej vilken härlig dag det är, "

Dagen började som alla andra normala onsdagar, jag försov mig. hahah varför ska jag alltid försova mig varenda jävla onsdag? :O aja skoldagen var helt okej, onsdagar brukar vara grymma, men jag var inte på humör men det hände en del kul grejer ändå så. :) orkar inte säga allt haha, jobba typ ingenting på grafen och när jag väl börja slutade vi haha.

nej nu ska jag till stallet och se på rebeccas nya snygging ponny. skriver kanske mer ikväll :)

längtar

hallå har inte bloggat på ett tag nu, blir inte så mycket på helgerna i bloggen ;)  har tänkt blogga igår och idag men inte haft lust ;)

har anmlt mig till pay'n jump på lördag på runsten! roligt.
pappa har hämtat biljetterna till twilight  kvällen  med premiären! :D  åh blir alltid stört glad varje gång jag ser en affisch haha.


nej nu ska jag kolla på andra avenyn ;) det är jul där, vad jag längtar!
och nästan helg är det globen horse show! :D stört vad jag längtar.


tjo

hej!
sitter och är precis med samhällsuppgiften puh! bara en vecka sen (A)
annie och danne spelar nicke och nilla skiva, moget.
jag är nyklippt och jävligt blond :) 
 
idag har jag annars vart i skolan haft psykologi läraren var inte där men vi fick läsa några sidor och göra ett personlighets test, de stämmde nästan. haha sen satt jag kvar i skolan med massa folk :) trevlarns.

Men ah nu är det middag

adios.

STÖRD

hej,
sitter och kolllar på hannah montana haha.
skolan idag var blandad, matten satt jag typ och sov på sen 2 timmars hål när jag sprang runt i hela skolan med helena, michaela och rebecca. kul tills jag fick mitt omdöme.
FITTAN hade satt ig varning på mig och skrivit att jag var trött på lektionerna.
WTF? jävla idiot cp lärare seriöst.
gud vad glad jag var på att ha engelska sen.
fuck of därörsvan mitt humör.
snart ska jag till stallet, hoppas jag träffar någon som gör mig glad där.
vi har kvällsfodringen också så ska väga 330000 höpåsar också,
ska misshandla höbalen lite tror jag.

skola

Helo, har precis kommit hem från skolan har städat min lilla galna marsvinsbur bara.
Skolan idag var ingen höjdare direkt, var stört trött och när jag skulle åka till skolan så låg inte busskortet i väskan, men de kom jag inte på förrns jag kom fram till stationen och de var 3 min kvar tills tåget gick, så fick gå hem och hämta kortet och ta ett senare tåg. trodde häxan skulle låsa ute mig från lektionen också, men så illa var det inte. hade prov då i alla fall, gick helt okej blir g iaf, inte helt nöjd men va fan. sen vart det hål i typ en timme, satt med andra från klassen i entren då i alla fall. sen svenska, lyssna inte så mycket skrev vad jag skulle bara haha. sen vart det mat och vinprovning HAHAH innan jag åkte hem :)

kväll

Annie har anmält mig till någon sida så jag kommer få massa läsrae så måste väll börja blogga lite oftrare då x)
sitter och kollar på vem kan slå filip och fredrik, har pluggat engelska och måste plugga  mer har prov imorgon men orkar inte riktigt bry mig, hatar ämnet, hatar läraren. men jag kan i stort sätt allt så helt lost är jag inte :)

Idag var de tävling i 60 vägrade hon en gång men det var mitt fel, hon vart pigg så jag slutade hålla om på samma stt så ja då vägra hon, men men man lär sig av sina misstag och jag är nöjd med den klassen. i 70: var vi felfria och man märkte hur roligt hon tyckte de var!! var så jävla glad efter sista hindret haha :D

vi hörs önska mig lycka till imorgon haha

pluggg

Sitter och försöker plugga på samhällesuppsattsen, den ska vara klar imorgon jag har skrivit 8 rader, nej men det är grymt :) tänkte blogga om min resa tilll fjortis kiina, men vi tar de en annan dag. nu ska jag försöka skriva mer i samhällesuppsattsen! vi hörs och ses nog med

RSS 2.0