Videoblogg

Sitter hos kiina nu vi har vart så himmla seriösa idag och videobloggat! :D ja den är grym titta ner bara :)



Ni älskar den! :) och vi är seriösa.. inte. men jag ska bli så! :D

Lov

hellu :)
Höstlov är bra grejer det! snart ska jag till stallet :) sen ska jag packa! Imorgon åker jag till Kiina!!! Idag har jag lekt  hemmafru och tvättat kläder jag ska ha med mig.

Annars på lovet om man räknar från i fredags har jag tävlat hemma gick ganska bra :) firat hanna som fyllt år, SHOPPAT! jag och Felicia var och shoppa upp vår lön haha shoppa inte upp hela men vart 2 tshirts och 2 tjocktröjor och puder bra grejer det :) och de bästa är att jag har massa pengar kvar :D trevlig dag! :) vart på bio med klassen och gått runt lite i stan efter och såklart ridit.

jag bloggar för oofta ;)

yeah

Idag försov jag mig och vaknade 10 min innan jag skulle gå till tåget! härligt, har nog aldrig sett finare ut i håret förut när jag är nyvaken då förstås. smart som jag är hade jag ställt klockan på 6.18 istället för 5.18 (gillar att snooza många gånger innan jag går upp går upp kavrt i) smart frida smart. hann inte äta frukost så köpte en macka på väg till skolan kostade skit mycket :O men det var ju ingen nyhet. tänkte köpa kaffe så jag vaknade också men de var problem med maskinen just då :( aja.. sem var det svenska fick tillbaka provet som till min förvåning gått bra :O men hade skrivit slarvigt som fan med massa stavfel hah jaja trodde de skulle gå mycket sämmre så :) sen samhälle ska skriva värsta uppsattsen om typ vad komunen och landstinget gör.. kul verkligen.

JAJA NU ÄR DET LOV!
förutom tisdag då, men bio med klassen lär ju inte bli så tråkigt.

ont i fötterna

Vill ni ha ett tips? Gå inte i nya högklackade skor i stan efter skolan! har skoskav så jag dör! fötterna känns fan uppsvullna! :( skönt värre. Anledningen till besöket i stan var att hitta födelsedagspresent till hanna eftersom jag ska dit på söndag :) Uppdraget slutfört ;) såg också två kändisar är jag cool eller? ;D  Vi såg Peter Siepern (stavning) och Paul Haukka :D

cool eller? :)

LYCKA!

GÅR DET ATT FÅ DET SÅ MYCKET BÄTTRE!!!!!?

VET NI JAG SKA GÅ PÅ MIDNATTSVISNINGEN PÅ NEW MOON DEN 19/11!!!!
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAD!!!

och på måndag ska jg och Felicia shoppa som galningar!!!!!!!!

Och på lovet drar jag till kiina!

HEJ JAG ÄR LYCKLIG!!!

lite trala

hellu :)
sitter hemma och kollar på tv, skolan idag var rätt kul :) först svenska kolla på tristan och isolde, bra film det där :) sen samhälle, satt typ och snacka och gjorde annat en va jag skulle göra hela lektionen hah fy på mig :)

ikväll blir det kvällsfodring bytte med jossan. har inte så mycket mer att säga :)

.

Fan vad vissa människor kan vara patetiska.

hatar rubriker

Ska nog ha mer bilder på bloggen, foto blogg nästa! ;)

Idag var det skola, hade en lektion bara. jag har sköna torsdagar absoult :) fota lite i trädgården när jag kom hem fick sån lust :) kolla bilder på inlägget nedanför :) nu sitter jag och kollar på tyra banks show om svarta som vill vara vita typ :s gillar programmet hon tar oftast upp så intressanta grejer :) jaja nog om tv. om ett tag ska jag dra till stallet och rida med hanna och jossan! :)  

Helgens planer (yes de är ju trots allt torsdag!) lyder fodring + gärtuna cupen på lördag :) villket betyder jävligt tidig uppgång och hemma på fredagen :( men det blir ju idol! Söndag kolla på maja när hon tävlar så lördag kväll spenderas med henne :) hej häst helg. börjar känna mig som en riktig tönt haha.

Lovar att hålla igång bloggen mer nu :)

slänger in en bild på Indra har ju lovat en i typ 2 månader nu x) så här kommer en + att den passa i det här inlägget! :)


Indra (den bruna) och hennes pojkvän Copy :)

För övrigt får jag damp på mitt öga för nån nerv har fått problem och tickar som fan och har gjort hela dan förut i typ 20 min dööö!

snygga bilder

Gick ut och fota lite efter skolan :) bilder kommer här, oredigerade. rätt nöjd faktiskt lekte mest lite bara :)   


Kanin :)

lillus :)

coolingen själv

höst

?


Min nya vinterjacka?

foton

håller på att starta stora datan vänta er en jätte bomb med bilder som överbelastar hela bloggen med en smäll :)

tävlingen

yes ni vill veta resultatet från runsten eller?

Det gick asbra! hon vägrade på vatten mattan tvågånger i 50 men resten hoppa hon super fint! försökte inte dra till höger eller nått. i 60 vägrade hon fler gånger på vattenmattan vilket inte gjorde mig så glad men jag är super nöjd! första tävlingen för Indra och dessutom skötte hon sig bättre en vad hon gjort på träningar! :D Vill åka iväg nu igen! nästa vecka är de gärtuna cupen iaf! sen får vi se när nått stall har pay'n jump igen får köra på det ett tag men det känns bra det går verkligen frammåt! :D jag <3 min häst!
Alla som är vän med mig på bdb, ja jag tog samma text orka inte skriva om den x) haha  hej jag e lat. men men

Annars har jag inte gjort mycket idag var as trött när jag kom hem, så läste i flera timmar har börjat läsa män som hatar kvinnor, sjukt bra bok! kändes så jävla skönt och inte behöva bry sig om nått alls, hah. nu kollar jag på körslaget och håller på att somna.

today

Hello, sitter och väntar på att jossan ska höra av sig så ska vi dra till stallet! ska vara där ett tag ska rida, smörja och kanske duscha indra inför imrogon då det är payn' jump på runsten! går för hoppningsvis bra! Hitills idag har jag vart i skolan hade svenska där jag hade prov och satt och skrev i två timmar jävlig skrivkramp säger jag bara! missa en fråga också men vad i helvete borde räcka till ett g (vilket jag egentlogen inte alls är nöjd med) sen samhälle, finnsdet tråkigare ämne eller? börjar förstå varför lärarna kallar vår klass pratig också haha för idag var vi inte tysta nån stans på smahället. haha sen åkte jag och maja in till stan hon skulle kolla på byxor, vi slutade på hm där de var rea, så jag köpte 1 behå och 2 trosor för under 100 kronor!  den ni. haha hon i kassan ba: "ha en trevlig kväll" ja undrar vad hon tänkte på när jag kommer och köper underkläder ;D

annars blir det hemma ikväll kolla på idol hah hej jag e nörd, ne men blir ju tidig uppgång på lördag, tävling sen på lördag kväll vet jag inte. öppen för förslag.

hej

hellu, känner att jag glömt bort bloggen lite. nu är jag här iaf, sitter och kollar på biljetter till kiina, väntar på att hon ska svara så jag kan beställa dem men mamma har typ sommnat ;s Haha det blir trevlarns! längtar som fan! Det ska bli så grymt :D annars kollar jag på inlåst, nån kille som berättar värsta historian typ. ska snart sova. jaja.

Idag var de skolan, psykologi, rätt kul sådär, sen hem plugga som fan till svenska prov imorgon men tror jag klarar skiten imorgon :) sen hoppträning gick så jävla bra! vägra bara  och stack brevid en gång. tog värsta skutten en gång så jag höll på att flyga av men jag satt kvar studsa på framvalvet så ja ni kan ju gissa vad det gör lite ont då, hah. men ah hon var super fin märks redan skillnad efter 3 gånger med hoppträning! det e grymt. hon kommer bli bäst. längtar tills på lördag som fan! uppdatering om det kommer som fan. nu blir de blogg ofta som in i helvete.

Datan blir seg som fan för jag har fler fliker öppet :@ jaja... skynda nu tack?

tada

helo!
saknat mig?
sitter ovh kollar vad som går på bio på måndag jag och felicia ska gå (har biorabatt på vardagar) för det vart igen shopping :/ men et blir senare! :D
Ska anmäla mig till pay´n jump på runsten den 10 oktober nu! 50 + 60 blir det! jag + rebecca ska åka, kommer bli grymt gäller bara att Indra uppför sig också men de ska nog gå bra! :D

Någon som har lust att komma hit och kolla på film? :)

RSS 2.0