30/4 VALBORG

Skolan var jäkligt skön idag ska jag säga, en lektion -mum och yes jag gjorde (inte) mycket som vanligt, sen ica köpte godis och en räkmacka eftersm jag försov mig i morse, som vanligt och inte hann äta frukost. Sen gick jag runt på stan med maja och asta ett tag, vi lurade blndannat mc donalds på pengar hehe. det var trevlarns. Nu sitter jag på balkongen i solen och vid datorn, härligt! det är sjukt fint väder nu! känns som kvällen kommer bli grym och nu har jag 10 dagar ledigt var av sju är på kreta. idag är jag GLAD! älskar våren.

xoxo

29/4

idag var det en rätt kul dag i skolan måste jag säga, jag typ var på störd humör, och kände mig jäkligt störd. men det fick ju dan att bli kul så jag ska nog fortsätta vara störd haha.

Sen hem och till stallet vilket var riktigt trevligt idag. just nu ser de inte så ljust ut med zelda känns det som men men får väll se. annars finns det nog nån annan liten häst där ute.

Imorgon är de valborg, planerna är eller ja ärligt de finns inga planer :/ de första som skulle vara sket sig sen de andra med så jag nu är allt bara ett frågetecken som allt annat just nu.. nej mendet löser sig,

4 dagar kvar till kreta

Grattis

Min kära kusi Cornelia fyller år idag också!
GRATTIS :D


får bli en bild på henne och Lucas :D

26/4

hej mina kära vänner.
Sitter här och får¨ångest över skolan imorgon, försöker plugga men fattar noll och orkar inte, hur ska mitt liv sluta? ig i alla ämen? känns så just nu men jäjä framtiden är ljus...

en kul grej:
imorse när jag vakanar har jag fått sms av maja att hon sett en häst vi hade än gång i tiden och skulle köpa men som blev sjuk. men nu är han igång och hon träffade honom på en tävlig!! jag vart helt chockad och sen ringde hon upp mig och nu ska hon vara jätte gullig och om hon hittar dem fråga om mail och vart han står. hon har dessutom tagit kort på söstaste texen! åå usch vad underbart jag saknar min älskling. det var typ bästa på länge önskar jag kunde träffa honom med :( har inte sett honom på tre år. sist jag såg honom var i transporten när han åkte iväg till småland, åh :( Jag älskar den där ponnyn trotts alla avslägningar och en bruten arm och rid rädsla. haha det får bli en gammal bild på min kära :)


Tex midnight cowboy <3

åh jag hade glömt hur söt han var :O
skulle gå in på stallets hemsida och ta en bild men det går inte att komma in :O nått är fel :( aja blev en egen tagen bild :)
 

Hur ska jag klara mig utan Lucas kommer sakna den ponnyn enormt, ha är speciell, nu får jag dåligt samvete över det också. yes

livet kan vara underbart, men inte idag

helg

länge sen jag blogga, har inte orkat.

helgen då.

Fredag:
tanto ett tag med maja och några fler men mamma fick ryck på annie så jag fick åka hem och vara med annie lite besviken så där -.- men men vi hade mysigt vi med åkte moppe till statiol och var allmänt sjuka i huvudet! "MAMMA JAG ÅKER MOPPE!" haha ibland har vi kul. sommna i soffan till en helt sjuk film sen. det var mysigt, jag gillar min syster ibland ;) <3

Lördag:
sitta i bilen 2 1/2 timme till gävle och provrida gick helt okej, men kan ju inte gå toppen första gången så nu är de bara hoppas. ikväll är det vara hemma är sjukt trött har vart borta flera timmar idag.

ses

21/4

Vakna klockan 5 i 9 skulle ta tåget klockan 57,  så i panik ringde jag mamma som sa att hon kunde sjukanmäla mig eftersom jag typ skulle komma en timme sent och bara hade en lektion och skulle hinna vara med 40 min på den.


18/4

Helu (:
på morgonen/förmiddagen idag var det maskeradhoppning i stallet, var fotbollsspelare eller jag hade svergieflaggor i ansiktet också så jag var väll blanding mellan nån som hejar och spelar, kan ladda upp någon bild sen när det kommer på hemsidan tog inga bilder själv. hoppade bara lågt 60 och 70 eftersom vi knappt hoppat nått sen vintern och hindrerna var lite "utspökade" och Lucas har en vana att vägra då ;) men det gjorde han inte det gick super bra felfri båda rundorna, maskeraden fick vi dock inge pris för, men men alla som var med fick välja ett pris av gammla pollux grejer som fanns kvar från när vi har haft polluxcup för tusen år sen haha så när jg kom var typ allt slut men jag fick iaf en jätte töntig hästplånbok som jag ska börja använda haahha :D

Sen vart det fira lillkussen som fyller 1, lekte kurragömma med massa småbarn och sen gick vi till en lekpark, sjukt söta barn :D Och vet ni min kusin ska döpas i maj och de fråga mig om jag vill bli gudmor! vilket jag självklart vill bli!

Imorgon är det självförsvarskurs rätt tidigt så ska nog bara vara hemma ikväll, kommer några som mamma och pappa känner (och jag men deras kompisar) de ska se på robinsson här så jag ska väll vara social med dem ;)

pyss

17/4

SHIT!! jag kommer hem från skolan är på ganska dåligt humör,trött och har precis visat upp mina talanger på  klumpighet och skämt ut mig totalt vill bara in och spärra in mig från omvärlden så när jag kommer innanör dörren berättar mamma att hon ringt på en ponny!!! som ska lämmnas ut på foder och nu ska jag antagligen provrida den nästa helg!!! :O :D jag kan typ  inte sitta still är så glad. fast lite tråkigt med Lucas att behöva lämmna tillbaka honom :( kommer sakna honom <3 men jag vill kunna tävla, Åh! shit haha jag är typ helt chockad vi har ju pratat om att ta en ponny på foder som jag har tills jag fyller 18, men jag hade inte förväntat mig att jag skulle komma hem och mamma har ringt och allt och inte nu haha. Men jodå glad är jag! som fan.. fast får inte hoppas för mycket, men men nu har det börjat iaf haha. fast får lite dåligt samvete för Lucas :(

tänkte lägga in en bid på Lucas men hela datan är sne så det blir ingen :(
han är bäst iaf! ;)



I miss Brighton

Sitter och kollar på youtube klipp och så kom jag att tänka på Fillipa Bark och när Sophie berätta klippen i Brighton, haha åh skanar det! hela resan, allt folk och ÅH! så till minne av det (haha störd) blir det ett av klippen Sophie snacka om haha





<3

16/4

Helu :)
dagen började med att jag försov mig, såklart fick stressa härligt och gissa vad, tåget var försenat. trevligt.. sen skolan inte så mycket vettigt stanna kvar ett tag och var duktig (A)

Nu sitter jag hemma kollar på tv, jag och mamma har precis bakat en sockerkaka för hon ska ha nån grej här ikväll..

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :O det är an svårt att blogga haha, aja det kommer väll ett litet längre trevligare inlägg sen :)

xo

15/4

Hääjjä bloggen
yes idag var första dagen efter lovet. GUD VAD JAG HAR LÄNGTAT! icke. det var inte så farligt ändå förutom att jag höll på att somna på spanskan :$ nej men idag blir det sommna tidigare (vilket inte kommer gå)
aja iaf, efter vart det hem sega som fan stallet ett tag och ja, allmänt förlorat livsglädjen just nu, så därför råder jag alla som är nöjda med mig i livet att hitta på nått riktigt kul med mig i helgen! jag vet det är bara onsdag :/ men i min lilla hjärna är det fredag så de så! höhö.

nej men sköt er nu så sess vi :)
prutt.

11/4

Godmorgon :)
Middagen igår var faktiskt över förväntan, småbarn är rätt söta faktiskt ;)

imorse när mamma väckte mig hade hon gömt ett påskägg i huset haha, lite gulligt.

Dagensplaner är hitils bara stallet och sen ska vi vara hundvakt så blir väll stanna hemma ikväll.

Nej nu måste jag faktiskt tyvär plugga för jag inisåg att det bara är 3 dar k var på påsklovet och jag har hur mycket att göra som helst, usch jag vill inte. i början av lovet ville jag tillbaka till skolan men nu usch, kan jag inte få sommarlov? fast det är klart bara 3 vckor till krreta och en ledig vecka där :D

poss

10/4

hej värlen :)
känns fett tråkigt att sitta inne i det här vädret sp tänkte bara blogga lite snabbt innan jag går ut och solar eller nått :)

Idag var det stallet vid halv 11 ovh plocka ris till maskeradhoppningen sen påskäggsjakt höhö, sen tjocka i sig hela påskägget och mat från mc donalds,  sen  kolla hela stallet på när Jossan testa en häst...

sen har jag segat iväg tiden lite, gjort iordning mig efter stallet, målat naglarna, klippt hål i byxorna (gått sönder på knät så klippte ett hål på andra så det ska se ut som det är meningen ;) ) och ja allmänt segat...

Ikväll ska vi hem till några vi känner, förväntningarna är väll inte så höga men men de kan säkert bli trevligt.. ni får gärna sms tracka mig.



Bjuder på en bild på mig och min kära syster..
saknar henne lite faktiskt :$ hon har vart borta i en vecka.. haha

Puss hej

Kretaaa

Mamma kom hem med en greksika sallad så jag skulle komma lite i stämmning inför kreta haha.
men ärligt bara 3 VECKOR KVAR! har inte tänkt på det :O men shit vad jag längtar nu :D förutom att jag kommer behöva plugga där.. aja det blir grymt iaf :)

8/4-9/4

hej hörrni :)
Igår vart det stallet på morgonen fastna lite vid fölet som var ute och sprang åh, tjatar på mamma att köpa nästa föl som kommer i maj typ går tyvär inte så bra :( hur kan man säga nej när man ser lilla zita? åh jag dör haha, sen lyckades jag iag iaf slita mig och hoppa på min egna lilla galning. Sen hem göra iordning mig och dra till stockholm för jag och maja skulle till nalen och kolla på melody club haha :D sen åkte vi hem till mig och kolla på film :)

Idag gicck vi ut till stallet maja fick kolla på alla hästar och klappa en del haha vissa dissa oss ;) nu sitter jag och kollar på tv  är allmänt godis sugen.. väntar på att mamma ska komma hem med min lunch :) vet inte riktigt vad som händer mer idag, får väll ragga upp nån ;)

Förrsten händer på fredag? skulle gärna vilja hitta på nått...

xo

tjalalala

städade rummet idag, stolt. fast damsugaren funka inte så jag plocka bara upp lite saker haha, men det ser bättre ut än innan :) så nu är maja välkommen ;)

Sen stallet, hästen och ellika skötte sig bra. jag hoppas de ser liika bra ut när jag rider...
stallmötet idag gick väll som jag spått, inte så jätte bra men men vi 2 som var där kom på en hel del iaf.

Nu är vi hundvakt till sötaste Foppa :D hade kunnat lägga in en bild men sitter vid fel data :/ vi tar det en annan gång :)

vad tråkigt det här inlägget blev känner jag, men har inget vettigt att skriva haha jag får tänka  ut nått till nästa inlägg ;)
Pussss

7/4

sitter och kollar på tv, borde gå upp och städa mitt rum maja kommer imorgon, idag blir det stallet ta in hstarna och sen kolla när ellika rider lektion :) sen ungdomssektions möte får se om det kommer nån mer än jag och vendela, är lite tveksam på det. nej men nu måste jag städa har typ en timme på mig innan jag ska till stallet och som det ser ut nu får det inte se ut när maja kommer (a)

Ha de bäst.

det här med designen...

asså åh jag blir galen, håller på med designen nu och på förhandsgranskningen blir det rätt men inte sen när jag sparat :( puss på datorer

Hej jag är världsmästare i dressyr..

Hahaha mammas sätt att försöka vara snäll och jag bara total dissar,
min medryttare Ellika ska rida lektion på Lucas imorgon...

Jag: det ska bli kul att se, fast jag är orolig att hon ska rida bättre än mig.
Mamma: men det kommer hon inte göra
Jag: hur vet du det?
Mamma: ingen kan göra det, de kan ju gå lika bra men ingen kan rida bättre än dig.
Jag: så jah vinner över världsmästaren?
Mamma: Nej men det är ju på Lucas...
Jag: så jag skulle kunna vinna OS på lucas?

Hahah ja.. det var ju snällt men ja såklart är jag negativ och trackar på de hon säger :(

Påsklov

påsklov nu, skönt!

Fredag tillbringa jag med Felicia söto satt vid maren och snacka massa strunt och såg HUGO (från den rätte för rosing) vi glodde lite för mycket bara :$ sen hem till mig käka sushi och kolla på film med pappa haha. och sommna i soffan till filmen, trevlig dag <3

Lördag, stallet och rida letion gick bra :D sen käka middag med kusiner sen var jag med freddy, satt i parken ett tag sen hem till henne och drack varm choklad och hade mysigt :)

Söndag vart det stallet och rida och styrelsemöte och ABBAS FÖL KOM!!!! :D sjukt söt, man dör :D sen massa släkt här eftersom pappa fyllt år.

Idag har jag inte gjort så mycket stallet ett tag och en häst som smet ut :O
Resten av lovet har jag inte planerat nått än men ska väl träffa lite söta vänner :)

ses.

polisen

yes igår när vi var ute och red körde de massa polis bilar och grejer, hellicoptrar också och skrämde slag på både oss och hästarna läste på tidningens hemsida nu att det bara var personalen på fängelset som sett personer bete sig på ett mystiskt sätt tuan för fängelset, visst polisen ska bry sig men var det inte lite väl överdrivet? haha alla på stallet trodde det gömde sig tjuvar i buskarna. haha jaja spännande för poliserna att få flyga hellikopter.

VÅR

Åh villket skillnad det gör på humöret när de är soligt och vårigt ute, dagen var halvkass och ett tag ville jag bara hem och sova i några år men att komma ut se solen känna värmen, gå i vår jacka och ja det är rätt härligt man bir sjukt bra, att det är första april och att jag för första gången lyckats lura nån också det är underbart :) och folk åker moppe nu! Asså åå sommar känsla! min moppe åker fram i påsk, lov nästa vecka :D blir väll sista året jag har den sen får kära lille syster den och jag tar bilen haha ;)

It's vår people :D

RSS 2.0