Träning

hej hopp
nu sitter jag och kollar på den rätte för rosing haha, och försöker fatta nikeplus grejen, men vs women om ni vet? jag är med nu men fattar inte hur man lägger in efter att man tränat, så om nån vet hjälp!

Nej nu måste jag äta så mycket hann jag skriva haha
kramis kramis

31/3

hej alla kära läsare :) = 0
Sitter på mum och som vanligt gör jag inte ett skit vi ska klaga på nått men aa vet inte vad finns för mycket att klaga på haha. Sen blir det engelska prov som jag inte vetat om, om en film och om en film jag sett halva, yess betyget är självklart...

Efter skolan jobba i stallet och rida trevligt icke, men ska snart få lön :) och nästa vecka är det påsklov så hör av er om ni vill träffa mig är så jävla trött på allt just nu, speciellt skolan. hoppa av? funderar ärligt på det menmen nån gång måste man ju ändå ta tag i det och va fan det kan ju bli sämmre.

Mer då, helgen spenderades med syster och lovisa trevligt värre :) igår fyllde pappa år grattis! var även på clinick och kolla på folk från stallet som red var även en från stallet som ordna det. nej men hörrni
puss hejs

Tisssdag

hejsan nu är jag här igen, har inte bloggat på tyå 27 år nu, sorry den som bryr sig...
Men men nu är jag här och har planer på att kanske fortsätta,

Nu sitter jag i skolan på mumen ska jobbamed bildspelet men jag är så duktig och glömmer ta med bilderna :D haha så jag surfar runt lite på internet, vill bara hem och sova eller få sommarlov. men självklart har jag insläppet i eftermiddag också va fan.. jag orkar inte :( funderar på att sluta men behöver pengar och risken finns ju att jag inte får nått jobb i sommar så då måste man ju spara lite reserv :(

men ha de bra nu så skriver jag snart igen :D
och jag borde verkligen fortsätta med bloggdesignen kom inte långt :(

OCH HELVETE JAG HAR GLÖMT KURSVALSPAPPRET IGEN :'(
skulle vara inne i fredags (men då var jag sjuk skyller på de) måste välja reservkurser och be mamma skriva på,

hejsvejs

9/3

känner att jag inte har bloggat på ett tag.. och orkar inte heller haha.

Sitter på esv nu och ska göra nått skumt i photoshop men okrar inte, har iag försökt (A) helgen var rätt trist hände inte så mycket, sov hos felicia fredag kolla på film och ringde hetalinjen haha :) sen träffa jag annette innan det blev stallet kvällen var jag bara hemma och söndag vart det plugg. haha så kul liv har jag.

Plugg idag och kvällsfodring, prov imorgeon och jag har såklart inte pluggat. tisdag blir det nog också sommarjobbs mässa måste bara ta reda på tid och vart det är haha.
hejsvejs

Allmänt skit

Efter skolan vart det driva runt lite i stockholm med maja tjocka som vi är hamna vi på donken tillslut haha (A) jag upptäckte att jag var rik haha så nu blir det shoppa :) Hitta en snyg väska behöver ju faktsikt en ny, men maja såg den först så hon har första tjing haha men ska inte hn ha den så blir det den. :) 

efter stockholm vart det stallet som var mindre kul idag, Lucas var varm på andra benet, åå jag blir galen han äter medecin nu och grejer inte fan ska ´han bli dålig på andra benet :@ vad ska jag göra med lilla skrutten :(

Nu sitter jag och letar för jävels efter jävla låt till mumen :( hoppas jag får tag i den. Mamma kollar på någon dansk tvserie, danska är verkligen fulaste språket haha kan inte ta danska serier på allvar stör mig bara på språket. Haha

Imorgon blir det träffa annette :) det ska bli roligt , länge sen man träffa henne, ska ses på stan sen får vi se vad vi tar vägenblir väll lite shopping kanske?

Nu hitta jag låten också :D
Måste bli bättre på att skriva haha
Pöss hejs

4/3

Hej hopp, nu sitter jag på håltimme och väntar på att spanskan ska börja som vanligt på onsdagar, och maja (blondinmaja.blogg.se) sitter brevid mig som vanligt, gulligt :) Innan har vi haft matte och svenska gjorde inte mycket på nått haha.  Efter skolan blir det stallet som vanligt... orkar inte det är så tråkigt nu när et är halt och hårt, vill ha våååår inte kan jag rida nu heller eftersom Lucas är halt :( han äter medecin nu iaf så får vi hoppas det är bra snart.

haha vad mycket jag hade och skriva idag då...
Just det! Kiina jag har en sak att säga dig hah men vi tar inte det här fel människa kan läsa men ja vi fixar det har inga pengar på mobilen :( men pm på bdb? :)

Hej hopp

Lite kort om resan

Hejsan hoppsan! :)
Har inte bloggat på ett tag nu vi skyller på att jag har vart bortrest för de har ju inge internet i norrland hah nej jag skaoja men man ska inte sitta vid datorn under hela resan heller..sen igår var jag tvungen att plugga massa kommer behöva det idag också. så jag är lite allmänt bort härifrån nu men jag ska försöka blogga om inte annat så på lektionerna när jag inte orkar mer haha.

Resan då...

I trosdags vart det tågresa i fem och en halvtimme sen vatr det äta lite se på tv pch sen kom kiina hem för hon hade vart på teater sen var det inte så mycket.

Fredag var sovmorgon och äta frukost lagom till kina kom hem från skolan haha, sen gick vi över isen till stan och kolla i affärer och fika innan vi åkte hem och slöa, kolla på tv och lite sånt :)

Lördag blev det skidor i bydalen och enligt kina fick jag godkänt på mitt åkande haha alltid nått! sen kom vi trötta hem och typ däcka i sängarna.

Söndag blev fika och hem med tåget som vart 2 timmar försent och kall mat med metal bit MUMS! hah så jag och emma snodde oboy haha. hinner inte skriva mer nu vi börjar nästa lektion villni veta mer kolla min bdb,

skriver mer sen hej hopp

RSS 2.0