...

jag vill ha sommar!

helg


Vad ska man säga, det är helg!

yes

klar med samhällsuppsatsen äntligen! just mailat in den, brukar få ångest när man trycker på skicka knappen men den här gången kändes det ganska (Ja jag hade fortfarande lite smått ångets) när jag skicka. NU blir det en härlig helg att njuta av utan behöva tänka på skolan. på måndag börjar helvetet igen.

lediiig

hallå,
lovet börjar väll inte direkt som planerat, igår vart det inte som planerat eftersom maja bor i skogen gick bussarna dumt, så vart bara att jag åkte till skolan och hämta boken, känndes rätt skumt att åka till skolan mitt på dan när man var ledig jaja.

Idag var det meningen att jag skulle plugga, har inte gjort det än känns inte som jag kommer göra det heller idag,men men i får väll se ;)


en helt vanlig dag.

hej.
idag var de mätning av min prinsessa så nu är hon en riktig dponny hah. Och vi har mycket att åka på och se framemot nu, tisdag pelle träning, söndag pay n' jump, nästa söndag och lokala den 6! vi är så mycket på srk nu att vi lika gärna kunde stå där hah.

Igår fyllde annie år, grattis <3 vart massa gäster här och fira henne och stallet såklart. farmor och farfar var här och fira idag, sen har det inte hänt så mycket mer i helgen.

Nästa vecka är jag ledig!! planen är'
måndag: hämta min samhällsbok jagg glömt i skolan ocg vara med maja
tisdag; plugga samhälle -.- pelle träning!
Onsdag: ROMME
torsdag; ? ponnymöte, kvääll
fredag: välkommnar förslag
så var det.

Haha annie var sämst igår (läs inte om du inte vill veta vilket kön som vinner paradise hotel) och nej kiina jag är inte fjortis som kollar på det, du är en tönt som inte kollar på det :)
Annie: jag vet vilket kön som vinner paradise hotel.
Jag: åh, säg inte!
Annie: nej då.
Danne: hur vet du de?
Annie: annas kompis kände typ hon som vann,
Jag: MEN SÄMST ANNIE!
Annie: va, vadå?

helt onödigt

har inte bloggat på länge, har ingen lust, inte nu heller, varör skriver jag nu ? haha jaja är på sämst humör skriver en dag då jag är på bättre humör.

god jul

smart

Dagen idag har vart bra, har vrt lite hyper. aja pallar inte skriva sitter och pluggar till ett prov imorgon som jag gömt bort (förträngt) jaja kan de nästan. allttid nått.

nej men måste skriva ändå. först matte helt okej faktiskt (trots att jag var för trött för att frstå nått) sen 2 timmars håltimme, inte så trevligt, men gick runt och snacka med massa så var helt okej ändå och tiden gick hyfsat fort. engelskan var helt okej, kände att jag verkligen fattade sen fick vi spela ett spel :) Sen hem, äta årets första semla (!) :D och kolla på top model, sen till stallet, vart grymt hyper haha red med sussie, rebecka och louise, höll på att rammla av! men tänkte nej men vad fan jag ska inte! och drog mig upp och fick kramp i benet och låste knät haha jaja jag satt kvar i alla fall!

Nej men seriöst nu måste jag plugga på riktigt!

trevlarns dag

hejsan :)
dagen idag har vart lyckad! helt klart, på en måndag och allt lixom :)
Dagen började med engelska, med en trevligt lärare grymt, vad har hänt :o haha, gjorde några gramatik övningar med Cissi och vi var lite tröga hehe vi satt i typ 5 min och förasökte få till en mening med drove i man skulle sätta in ing och vi satt och ba: "drov.. drov.. droving? :S" HAhah (för er som är tröga ska det vara driving) jaja sen svenska och de är nått med mig och svenska lektioner minns aldrig vad de var vi gjorde i efterhand hah. Sen käka vi och efter de satt vi och pluggade efter, kännde mig fett duktig skicka in 2 arbeten :) bara en sam-grej och ett prov kvar.  när vi plugga vart jag lite flummig och galen så de var trevligt haha. Har nästan lyckats övertala anna och maja att åka till romme också, toppen. i alla fall efter skolan gick vi till stadsbibloteket sen till donken och sen hem. åkte ut till stallet och red med Malin, :)

coolt

hellu :)
idag har jag annnie försökt göra glass med våran glass maskin, det gick väll sådär vi gjorde helt fel hah ja men nu har vi rättat till de iaf så de blir kanske bra! mums. sen åkte jag med Louise och tränade på srk med lilla ponnyn :) gick helt ok, Indra var lite pigg och galen men annars så ;) nu sitter jag här helt trött och död och borde plugga men vad fan pallar inte..

Igår var de bio och se Instängd 2 med massa människor (hanna, dunja, freddy, felicia, manne och pontus) träffa även gustav och samuel där. vi behöver inte gå in på mitt sätt att skämma ut mig som jag såklart lykades göra... haha jaja hoppas de inte tyckte jag var för dum i huvudet.. filmen var bra i alla fall.

skryt

Jag måste skryta lite håller på och kollar runt lite på present till annie som fyller 15 den 23 och jag har kommit på en sån himmla (lägg märke till att jag bytte ut svordommen) bra idé! skulle vilja skriva vad jag ska köpa men det vore ju inte så bra eftersom annie kikar in här ibland. men ah det är en grym ide tycker jag! ni får veta den 23 eller 24.

Nu vart ni nyfikna va ;D

kué

hej alla hemafixare och proffs.
jag vet att ni har gått runt och väntat på mitt inlägg om nått trevligt. men jag orkar inte datan sorry.
i alla fall här är jag. skolan suger och det är omänskligt att gå upp 05.45 så de så.
planerna för ikväll=0 så antingen hemma eller så får nån ta och ringa/smsa mig.
emh... jag har inget mer att säga just nu. skriver kasnke senare.

Stackars min blogg jag missa dens födelesedag den kommer hata mig. förlåt. haha

back on track

jag är tillbaka efter ett litet jullov ;) god jul och gott nytt år, hoppas ni haft det bra. pallar inte skriva om min jul (inge intressant) men ja, tänkte bara säga att jag var tillbaka, nu ska jag träna :) (det var de som var meningen först men sen fastna jag vid datan, hej tjock.) skriver nått trevligt senare. tror min blogg fyller ett år snart, baka gärna en tårta. kiina! ska skriva ditt brev efter träningen och duchsingen, vad sägs om det? :)

RSS 2.0