årets mysigaste dag.

Japp idag är det dan före dopparedagen! helt sjukt kan inte riktigt fatta det. Och enligt mig helt klart årets mysigaste dag, eller delad första plats med imorgon. just idag på dan kanske det inte är så speciellt, ska snart ut till stallet och rida med Malin. Men kvällen.shit. Vi brukar alltid slå in julklapparna, rimma och lacka paketen. pappa gör skinkan, sen äter vi allltid julbröd med skinka eller ah jag gör ju inte de längre. och dricker julmust. klär granen och kollar på uppesittar kväll haha töntigt program men det är jul så in i helvete haha. Lite jultradioner från mig sådär. nu vet ni :)

dessutom ska jag och annie baka knäck eller typ kakor till Indra hah vi gjort det förut, tror vi började redan när vi hade tyr att fixa nått att äta som julklapp, sen när vi fick tex började vi baka en  sorts kakor till honom, vi gjorde det till lucas med men han gillade inte kakorna haha men ah idag ska vi nog baka de till Indra för se vad hon tycker om dom haha :)

lördag

okej jag hatar robinson, men det var en kille som drog ett jävligt bra skämt där nu så tar med de:
"Det har varit i örådet 5 tävlingar i rad nu, de kan lika gärna köpa säsongskort med numrerade platser."
haha jävligt bra.

Dagen då:
först ut och fota becca. kolla på en bild från idag i förra inlägget. kommer kanske några fler bilder senare :) sen skynda ner på stan. kollade på eddie, tove och calle som sjöng, sen köpa julklappar gick först med annie och anton, sen med mama och pappa. hittade alla julklappar utom 1. känns skönt, från att inte ha börjat till att nästan vara klar. ah det blir nog jul i år igen.

en bra sak! Erik kommer tydligen inte imorgon utan den 26 vilket betyder att jag kan se honom! :D

Nu sitter jag och försöker ladda upp bilder från idolfinal + idolkväll med maja på fb men internet skjuter sig själv så det funkar inte. skit och bajs.

känns som jag skulle skriva nått mer, kommer inte på vad bara... så det här får räcka.

foto

sitter och fixar med fotona från idag och dricker en cider. ganska härlig lördag ändå.

bjuder på en bild


helg

hej alla coola.
tänkte blogga igår eftersom de inte är så mycket plugg kvr eller ah en grej. menmen
var på rädda radion konsert med min kära vän maja. mycket bra,
men var så trött att jag nästan somna till glee (och det är illa) så jag gick och la mig istället för att blogg.
Idag har jag vart i skolan, svenska (som vanligt ingen aning om vad vi snacka om, eller jo vi skrev dikter i slutet. annars var det typ om romantiken. hej vi har historia på svenska timmarna) sen samhälle, spelade frågesport, säger såhär tävlinga kan verkligen ta fram värsta sidorna i folk. hej bitch klass, enligt alla fuskade folk så ort man tryckte snabbt aja vi fuskade verkligen det var därför vi kom sist. sen satt vi kvar i skolan ett tag, maja skulle snacka med rektorn (eller vad hon nu är) och sen åkte jag och jobba i typ 2 och en halv timme, innan jag drog hem och åkt till stallet red ut och förfrös tårna.

resten av helgens planer ser ut så här:

Lördag
fota becka och Copy
stan handla julklappar +
se idolerna
träffa lovisa (om hon är frisk)

Söndag
jobba.
Erik kommer till södertälje också men kommer antagligen missa honom </3

Ingen kommenterar min hemliga förälskelse i Erik :)

Nu vart inlägget så långt att ingen orkar läsa det. borde kanske dela upp det i 3 böcker?

snark

jag orkar inte gå och lägga mig, för om jag gör det måste jag läsa psykologiboken först, då kommer jag somna, då kan jag inte allt imorgon, då får jag inget bra betyg och då blir jag besviken på mig själv. Logiskt? aa. nej men okej nu ska jag gå upp och läsa om Mahlers teori.. zzz

plugg

ja jag lever, begravd i läxor bara. prov imorgon känner mig rätt pressad av det för det avgör typ hela mitt betyg. härligt. men ah efter imorgon är det klart, bara svenskan kvar menmen. hör av mig i imorgon ha det bra :)

väldigt.. intressant

sitter och kollar på svenska hjältar, det är nog den bästa galan som finns. jävligt bra ide att starta den :) orkar inte skriva om dagen idag, var inget speciellt ändå. engelska prov, svenska (har som vanligt ingen anning om vad vi snacka om) stanna med maja i skolan ett tag, hem och sova, stallet snackade jul med jossan :D jul är en av de bästa saker som finns! vilkt pminner mig om att jag borde köpa julklappar någon dag, spela kort med annie och kompisar och nu  är jag här. så ser mitt liv ut.. spännande. Imorgon ska jag plugga ihjäl mig :(

Nu ska jag duscha och sen skutta i säng och läsa new moon.

kul

haha såg den på egoinas blogg skratta som fan. så kände att den skulle vara med på min blogg också. jag är rätt cool nu va? äsch skitsamma kolla bara :)


finalen

Hello.
Idolfinalen var super kul! vi skrek nog högst och värst i hela globen. det var till och med så fjortisarna brevid oss med 40 lager fonduation kallde oss fjortisar. Hahah det kommer från rätt käft. vi började iaf inte hoppa och gråta när Erik vann eller lät bli att applådera åt calle! haha han var ju grym han med! Men ah några blickar fick vi haha och lilla killen brevid mig satt och höll för öronen. men va fan det var kul. gäller ju att ha kul!  och sen sprang vi ner till scenen och fota när de var eftersnack! fick massa bilder och dessutom slog jah hand med erik!!! jag och felicia tyckte det var lite pinsamt eftersom vi är 17 men vad fan igår var vi 13 haha.

nej nu ska jag äta lunch.

fredag.

ikväll smäller det! och det är inte bomben jag trodde skulle träffa globen jag menar då.. haha på tal om det häde det faktiskt inget dramatiskt idag haha. Dagen har vart rätt bra faktiskt, började med att jag åkte till skolan fast vi hade sovmorgon, ångrade det fett mycket men det var bra fick mycket gjort :) jag är en pluggis (A) sen var det skolans lucia tåg väldigt kort typ 3 låtar, men fint speciellt när vår svenska lärare henrik sjöng ;D sen samhälle gjorde allt annat än jobba samhälle'(vi satt i data salen) sen gick vi och åt fick lussekatter och julmust till lunchen fett gått. även  om den gjorde frida konsitg och cissi börja må illa haha nån som hade hällt nått annat i drickan? men ah sen tillbringa vi resten av samhällen med att spela facebook spel och diskutera illrar. vilket liv jag har dels som diskuterar illar och dels som nämner det här hahah xD jaja och nu vet alla som undrar att jag har snackat om illrar idag. lev med kunskapen och njut :D

nej nu tror jag ska ta och duscha mitt hår det ser ut som jag har ett skatbo på huvudet haha. glöm inte att kolla efter mig på tv ikväll! :) det var det som skulle smälla förresten för att gå tillbaka dit vi börjarde... IDOL FINALEN!

emh

hallå :)
idag när jag skulle åka till skolan var det värst bråket på tunnelabana :O värsta trauma veckan, vad händer imorgon för nått tro? en bomb spränger hela globen när vi är där, aa känns som typiskt mig haha.

Nej men annars är det bra med mig. ska strax gå och lägga mig, målet är 22 varje dag.. nu är den 6 över haha jaja.  mina plantor på farm ville behövdes skördas. har börjat med skiten igen x) nej men såg glee innan sjukt bra program, fast de har jag ju redan sagt.

Idag har jag mer än vart i skolan gått runt i stan med carro, elin, julia och sofia :) ridit med cc och pyntat boxen så nu är det jul hos indra! glömde fota :O hoppas det är kvar till imorgon och indra inte har rivit ner de x) haha när vi var ute och plocka granris var de jag och rebeccorna, var jätte mörkt och vi typ skrämde upp varandra med att snacka mördare och grejer. haha. moget.

nej men god natt hörrni

Hisshistorien.

japp, idag har jag lyckats verkligen.

Jag och maja hade glömt våra matkort hemma, så när vi skulle gå till receptionen och hämta matkuponger träffar vi michaela som också skulle dit. så hon och jag går in i hissen maja hade redan gått upp en bit för trapporna. vi trycker på knapen så  att hissen ska åka men den kommer bara en pyttebit sen hoppar hela hissen till att stannar, fick lätt panik! sen testar vi att trycka på knappen igen och hela hissen hoppar till igen :O sen går de inte att trycka på något längre och vi sitter fast! fyfan panik! så vi ringer matilda och efter ett tag snackar vi med britt och fler börjar sammlas utanför, efter ett tag ringer vi i alla fall till hiss centralen som sa att de skicka personal så fort som möjligt, sen satt vi där i 45 minuter och vänta, haha och åt marsipan hahah x) vi satt tydligen fast mellan 5ans våning och 6ans våning så när hissexperten kom fick vi typ klättra upp på en stol vi fick in genom hålet och sen klättra upp :o Och då står jimmy där och filmar med värsta kameran :O så nu kommer vi typ hamna på cyberfilmen som visas på julavslutningen för hela skolan! hej jag kommer skämma ut mig så in i helvete :( det är nästan värst haha. jaja det gäller att bjuda på sig själv x)

Var i lite lätt choktillstånd efter måste jag säga, i hissen var det inte så farligt mer än i början men sen vart jag lite chokad, men men.

Känns det här typiskt mig på nått sätt? åh ja.

Idol

Nämen just det hörrni!
Jag glömde säga att:
jag och Felicia ska på idolfinalen nästa vecka! :D:D:D sjukt kul, det ska lixom bli vår tradition, var där förra året med ;) Sitter på Eriks fanläktare :D fast felica hejar innerst inne på calle, men de säger vi inte ;)




skit

tjo.
sitter och kollar på fucking åmål. mår inge bra mår typ skit dåligt :( jaja, skulle ha vart barnvakt ikväll, men min moster vart sjuk (skulle passa min kusin) så vart inget. ska typ kolla på film med annie, danne och nån mer av deras kompisar ?

Idag har vi släppt en häst i Indras hage, gick okej. sen har jag på nått sätt fått tiden att gå... sen var jag i stallet red med jossan. och ah nu sitter jag här och mår bajs :( hoppas jag inte blir sjuk :(

ja precis

hejhopp.
sitter och kollar på halv åtta hos mig med mamma, haha väntar egentligen bara på att glee ska börja, så stört bra det progrmamet haha :) Idag var det först psykologi i en timme, slutade tidigare eftersom vi skulle på saco mässan. Jag maja och frida skutta omkring där tog i stort sätt papper från varenda skola, stört tungt vart det hah. Sen kom jag hem lagade mat, sen gick jag tillsammans med jossan och malin till stallet, för vi hade ingen skjuts och ville rida i ljuset, men det hann vi ju såklart ändå inte haha. Men det var trevligt :)

Julstämmning

Idag är det den 2 december, och jag har tidigare en någonsin börjat att handla julklappar idag, eller ah. Maja handla jag gick runt och kolla utan att hitta nått haha, men det är så det ska va och har 22 dagar till på mig haha. På Ica vid skolan säljer de lussekatter för 2 kronor styck, känner att jag kommer äta lite för många den här veckan och i framtiden med haha.

Så har det vart globen horse show också, köpte i stort sett hela globen. Haha nej inte globen så att den heter Frida globe eller nått annat töntigt nu, eller jag tapeserar min blogg adress på hela globen HAHA men allt innuti eller ah allt och allt men det blev i alla fall:

-Tyglar
-Schabrak
-Lindor
-Täcke
-Transportskydd

Hm.. var det allt? inte så farligt haha.

jaja idag var det äntligen minus grader ute också nu vntar jag bara på snö, som inte så många mer en jag verkar vilja ha?

hahah

RSS 2.0